1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581566 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2451489

Sv: Apropå nånting...
kattan: När jag kollar på klippet är mitt intryck att det är andra spelare som gör jobbet åt honom på de flesta mål. Zaar och Everberg bland annat som skapar målen, sen slår han bara in i tom bur mer eller mindre. Men visst han står rätt placerad och träffar mål, vilket inte bör underskattas. Sen verkar han ha ett bra skott också. Men gäller att vi har någon spelare som kan skapa de här ytorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Labban: Ja, han verkar bra på att placera sig, ha klubban i isen och skjuta snabbt. Det är väl egenskaper som saknas en smula i årets brunkartrupp.

Men ett kontrakt över nästa säsong också...nä. Den tanken gillar jag inte.
Nu vet jag inte hur Timrås lagbygge ser ut då. men antar att man ligger rätt långt fram där i o m att det hyfsat säkert inte blir något negativt kval. Skulle en sån här snubbe vara planerad för topp6 då blir jag lite orolig. Och längre ner kan han knappast vara tänkt att spela. Han är väl ingen tung tvåvägare a'la Mieho direkt.

Resten av säsongen, sure. Även om man gärna sett något lite mer pirri-pirrigt där. Men det är väl fler än oss som letar spets, och börsen lär vara tyngre på andra håll.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Beredd att hålla med utifrån vad man ser på klippen. Tittar man på stats däremot så fördelas poängen ganska jämnt mellan ass. och mål ändå. Tror som sagt han kan vara bra att få in resterande säsong men inget vi ska bygga vidare på. Skulle han sen visa sig va überjävligtbra så tror jag ändå inte, sett till åldern, att han skulle locka så mycket intresse från övriga SHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Litar helt på Kimmo och Jukka Holtari vad gäller finska spelare. Hyfsat track record hittills på kort tid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Skulle Alexander Anderberg kunna vara något inför nästa säsong?
Kommentera