1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2459696

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag kan då aldrig minnas en tid då Timrå stod och föll med Boyce eller en tid då han va en toppspelare. Tycker han allt som oftast har varit den han är idag, fysisk och kämpande spelare. Sen visst, någon form av talang har ju funnits, han var ju med och vann Sveriges senaste JVM om jag inte helt missminner mig.

Sen bo i centrala Sundsvall kontra åka upp till Asplöven för 7000kr mer, ja är det härta, ja kanske? Vad fan vet jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Du fattar uppenbarligen ingenting.
Nej, Boyan har aldrig varit lagets bästa spelare poängmässigt men hans roll i att vi är där vi är idag, att alla spelare som varit här under hans år i klubben bara har gott att säga går inte att överskatta. Alla han tagit hand om och fått att må bra så dom kunnat leverera sin spetskompetens. Den familjära känslan i klubben som får spelare som Lodin att trots en kort tid i klubben se det som ”sin” klubb i Sverige är Boyan förmodligen en stor orsak till.

Jag kunde önska mer i delar av hans spel (främst inte poäng dock) men att sitta och spy ur sig skit om vår största spelare under 2000-talet är så jävla respektlöst att jag blir vansinnig.
Ingen är större än klubben men alla som gör klubben stor förtjänar respekt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Ja och jag skrev aldrig att han skulle spela i Asplöven, bara att det var en av säsongerna Kentää var sportchef i Asplöven och jag inte mindes exakta säsongen utan att kolla upp.

Du har säkert förträngt att vi var riktigt kassa de första åren efter att vi åkte ur HA. Boyce var ihop med Pelle Hallin en av de största anledningarna till att vi är där vi är idag.
Han har aldrig varit en poängspelare som du säger, men det drivet och hjärtat han alltid haft hade varit svintungt att tappa i det skedet och vart vi stod som förening.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Hur du än vrider och vänder på det så kommer han slå rekord ikväll. Han gör inget annat än att hylla Timrå varje gång han öppnar munnen så nog fan finns det hjärta där.
Kommentera