1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2459716

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Vem här inne har nämnt att han har tackat nej till utlandet och flera millar? Alla här är ju överrens om att Bojjan är en grinder som inte haft förmågan att spela högre upp, men som har bidragit så pass mycket på isen för att vara kvar.

Man kan också uttrycka siutationen såhär:
Bojjan har utifrån sina förutsättningar gjort sitt yttersta för föreningen, på och vid sidan av isen. Med några få undantag har han inte klagat, och accepterat sin roll, framförallt på senare dagar.
Vad mer kan du utkräva av en individ i sin ansträning att göra sitt främsta för en klubb?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Tjena grappar! Idag är det dags för HV igen. Nog har vi vinstchans allt. Hemma har det sett bra ut på sistone. Eller blir vi för bekväma som ofta kan hända när man underskattar motståndarna och sjunker ner som i 2:a perioden i tisdags? Det blir intressant att se. Boyce lär inte ha motivationsproblem iaf. Själv tycker jag att det vore förjävla skönt med en till 3:a in på kontot. Då slipper vi ha Leksand flåsandes i nacken lika mycket och skapar lite andrum.

Vi får se om HV har gett upp eller om de kommer vara fortsatt desperata.

Om vi vinner ikväll kan vi dessutom gå om Örebro och även Frölunda på lördag om vi vinner hemma mot dom. Det vore något tycker jag.

Fullsatt ikväll kom igen nu timråiter när Boyce ska upp i skyn!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Tycker vi kan viga den här dagen åt alla positiva saker med boyce så kan vi ta eventuellt annat vilken annan dag som helst förutom just idag.
Kommentera