1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2463083

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Stenqvist och Eronen är 50/50 i att förlänga enligt mig.

Just Stenqvist är fortfarande ung och kan växla ut sitt spel mer. Det defensiva är bättre än någonsin i sin karriär från honom fast han gjort väldigt mycket misstag och är klen i närkamper. Godkänd får jag säga ändå. Men någon 150k back är han inte.

Eronen är godkänd i defensiv och i mittzon skulle jag säga. I anfall är det lite brister som kan förbättras över tid.

Vi kommer få ett väldigt slagkraftigt lag nästa säsong. Helvete.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Ja det är ändå ett pussel han har framför sig den gode Kapanen. Får vi dessutom in Bernhardt så känns det som en ren ersättare till Stenqvist.

Rindell är allt Stenqvist inte är just nu och offensivt sett så myser väl motståndarna när det är Stenqvist som har puck och lägger alla skott i täck.

Nej tack för denna tid Stenqvist som sagt. Eronen är lite mer svårbedömd men jag landar i att han ändå är lite för trög på grillorna, vilket gör att han hamnar lite i trångmål ibland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: jag tror att Kapanen går efter vilka som visar skills så här i slutet på säsongen. Att det åtminstone blir Play in kan vi väl vara överens om. Väl där lär det visa sig vilka som lyfter sig över "serielunken"!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Har en liten känsla av att Forsmark kommer successivt ersätta Svensson lite längre fram. Växa och bli en topp3 back.
Kommentera