1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2463312

Sv: Apropå nånting...
Egentligen tror jag inte det spelar någon som helst roll vad som händer (om det inte blir någon vansinnig utveckling) för samtliga av de spelare som har utgående kontrakt (exkl. Walli) för att de ska få vara kvar. Palola verkar kunna vara bra att ha kvar ett till år, om det nu inte är den initiala miljöombytet som ger en boost.

Om vi ska ta nästa steg så måste det in bättre namn än vi har.

Andersson, Lundin, Stenqvist måste definitivt bort för att skapa utrymme.
Alvarez kan vara kvar som utfyllnad ett år till, så även Eronen.

Tycker att det är viktigt att komma ihåg att man kan skeppa iväg spelare utan att det är ett kvitto på att de är usla, vissa behöver bara ett uppsving ibland.

Däremot, måste Kimmo jobba på att skriva MÅNGA år till med Lyytinen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Jag är en som tycker det är lite orättvist att prata om att han duger, han duger inte, när laget gjort det så här långt, helt fantastiskt. Alla bidrar alla sliter för att nå slutspel och göra oss supportrar nöjda. Lundin kan göra ett fantastiskt slutspel och skriver på 2 år till vad vet vi. Vi är och nosar på 4:e- 5:e platsen i ligan. Inte många som trodde det i höstas. Låt alla slita och jobba in detta nu, sen kan vi diskutera saker och ting. Allt som hänt denna förening på kort tid är ju nått helt fantastiskt. Låt oss njuta den här säsongen ut nu.

Bara en tanke från mig. Jag är en sån där snäll sate.
Kommentera