1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2475666

Sv: Apropå nånting...
russkiy medved blyat: Jag är kluven om att vila JJ ikväll. Vi vill ju alla se Karolus och vad han går för. Men en vinst ikväll vore otroligt bra för oss då kliver vi upp på topp 6 igen och passerar FBK. Karolus kanske är mycket motiverad och kommer in och håller nollan. Vi får se vem som står.

Jag gillar att man spelar Wärmhed från start igen. Gillar honom skarpt. Storväxt och ger allt. Bra spelsinne. Mogen för sin ålder
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Kan nog vara bra att Karolus gör debut ikväll, jag vill inte se Michael Lindqvist eller Daniel Viksten göra mål igen, händer tamejfan hela tiden, nästan så man ska betta ikväll på att Lindqvist gör mål på oss, han gör alltid mål när det är Timrå som står som motståndare på andra sidan.. 😅
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Ja, visst tusan kliver vi väl upp på kvartsfinalplats i händelse av seger? Vi behöver passera två lag. Vi går om Färjestad vid vinst och IKO och Leksand möts ju så vid vinst går vi ju om någon av dem också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Vakna nu gubbar, alla matcher är viktiga. Sen finns det förstås matcher som betyder mer men det är fortfarande 52 matcher som ska vinnas till varje pris. JJ har varit fenomenal men det är dags att lufta lite. Bara det jag tycker! :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Svårt att sia om målvakterna. Kan ju vara så att Karolus behöver komma in i spelsystemet också innan han får stå.

Wärmhed gillas. Stor, snabb och driver på bra. Är dessutom en av de bättre i corsistatistiken. Vet inte vilken kedja han lirat i, men om han inte varit med i toppformation så verkar han bidra rejält.
Kommentera