1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2481724


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Helt enig med de flesta.
Man är ju helt matt efter Malmö. Går ju inte att sitta och vara pepp på en match som ikväll när man vet att vi, oavsett matchbild, bara helt kan fallera inom loppet av någon minut. Det hände mot FBK, men än mer oförlåtligt så hände det mot jumbon. På hemmaplan. I 2-0 ledning med en period kvar.

Känner sån frustration mot laget att jag vet inte vad. Det har sett kasst ut stundtals. Rögle 0-5 hemma är en sån, SAIK borta x2, Luleå hemma efter uppehållet, ÖHK hemma och tappet 2-1 till 2-3 i sista. Växjö borta. Brynäs hemma. Olika nivåer av kasshet/korthusras i dessa men andemeningen är att vi antingen inte har en chans, eller så tappar vi allt totalt på kort tid och det räcker för att komma ikapp/gå ifrån.
Alla lag får göra kassa insatser, alla lag i ligan har gjort kassa insatser.
Men de är nog få förunnat att behöva bevittna det vi fick mot Malmö. Sånt otroligt kvitto på att för mycket känslomässig involvering i år är dåligt investerade känslor. Det gäller att slå på överlevnadsmode, något man blivit bra på senaste åren. Jag trodde bara att i år skulle man kunna släppa på garden lite och faktiskt få hoppas och tro lite.

Vi kanske mirakulöst räddar upp detta och når play-in där allt kan hända. Men inget kommer ha flera av dessa matcher ogjorda. Och inställningen/inkompetensen som påvisats från många håll är nog provocerande och svår att reparera. Man liksom litar inte på laget i dagsläget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Tips till Ante är att han köper dagens AB och klistrar upp de där tipsen i omklädningsrummet ikväll!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Känns uppiggande att dom inte tror på Timrå. Får hoppas på en Wennerholm effekt framöver nu då. 5 raka vinster?
Kommentera