1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580509 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2481837

Sv: Apropå nånting...
Olle: ”Jag delar din bild av verkligheten just nu men ändå så kommer man sitta där 19:00 framför teven och hoppas på det bästa.”

Ja, men jag tänker FAN inte ta på mig matchtröjan. Där drar jag gränsen 😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Stenqvist första backpar? Missar jag nåt?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag har ett mycket utstuderat system för matchtröjor och halsdukar. Tar man på sig detta före match så blir det två snabba mål i baken direkt så tyvärr finns det bara negativ magi där. I nåt enstaka fall har det då fungerat att ta av sig halsduken och Timrå har sedan kunnat vända och vinna. Däremot, om Timrå gör ett par mål och man tar på sig en halsduk EFTER detta så fungerar magin på så vis att man befäster ledningen och Timrå förlorar inte en sån match. Det är viktigt att komma ihåg att man inte kan ta på sig en halsduk i ett powerbreak eller vid en avblåsning utan det måste ske i periodpaus annars släpper Timrå in mål innan perioden är över.

Det säger sig självt att man inte tar på sig en till halsduk om man redan har en på sig eller en matchtröja, det blir ju dubbel negativ magi. Man tar heller inte på ett barn eller en familjemedlem en halsduk om man redan har en på sig själv, det tenderar att bli ett ”Svensson-matchstraff” då med regelrätt tackling som ger 5+game osv.
Kommentera