1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2486884

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Karlsson74: det är ju kanske bättre med play in istället 6an och spela mot Färjestad. 4 raka pannkaka.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Jag börjar mer och mer luta åt att laget har någon typ av motivationsproblem. Har ni märkt att laget börjar spelar bra så fort det är "kniven på strupen" i negativ bemärkelse? Lite som när man själv pluggade och hade en tenta, allt var lugnt till sista dagen då man fick tokplugga. I Timrås fall var vi nära att åka ned i ingemansland och till och med började riskera kval, ja då vaknade våra bärande spelare och vi vann två viktiga matcher. "Det fick vara nog med förluster". Eller som i tredje perioden idag, vi riskerar att förlora matchen, ja då är MPS och Dahlén där... dock räckte det inte riktigt till men vi hade mycket väl kunnat vända matchen. Men när det verkligen gäller att göra något extra positivt, typ säkra topp 6 då är det svårare, det verkar inte vara motivation nog. Tycker även Dahlén såg lite uppgiven ut i pausintervjun, lät inte särskilt positiv till matchen och lagets spel vilket man iofs kan förstå.

Det är som hela laget spelar reaktivt utifrån förutsättningarna istället för att bara "köra". Visst, det är inte lätt vara hockeyspelare och det är slitsamt, men det gör mig ändå lite orolig inte bara för resten av säsongen men även nästa säsong att laget inte är som mest påslaget när det finns möjlighet att avancera.

Man vill ju att spelarna ska tycka det är roligt och det bästa de vet att spela hockey, inte spela för att undvika negativa saker som kval osv. Kanske är laget nöjt redan nu med att ha säkrat play-in och att undvikit kval? Jag vet att de säger att de satsar på topp 6, men frågan är hur hårt man går för det. Idag såg spelet inte bra ut. IKO som vi tidigare matcher dominerat mot fullständingt sköljde över oss gång på gång.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
Misstag död matchen ikväll!
Indianen vid 0–1 å 1-3 ä en bjudning!!
Nä dä håll int å gravöl rinn lätt ikväll rabbuslingar!!
Besviken som fan!
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
HKN känns som det kvittar vilka vi möter.. sålänge vi inte möter Leksand i playing så kommer det inte att bli nån fortsättning ...blir vi 6 och får Färjestad blir det inte heller nån fortsättning . Som det känns nu är det prio 1 att ändå försöka få till så många hemmamatcher som möjligt .för ekonomins skull .
Alltså 6a 7a eller 8a...
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-03-04
är vi inte påslagen på tisd
så kommer brynäs äta upp oss
dom krigar för sina liv
Låst ämne