1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2492395

Sv: Apropå nånting...
Alltid samma sak.

Det känns som vi alltid suktar efter spelare som har spelat hos oss tidigare eller har en koppling till Timrå/Sundsvalls-trakten på något sätt. Typ "Hans faster har stuga på Alnön så han vill nog spela för klubben”.


Jag har ingen vidare insyn alls i klubben så detta är lite av en gissning. Men en del av framgången på senare säsonger tror jag är att Torines kommit in i föreningen och börjat städa undan det arbetssättet inom föreningen. Successivt rensat upp en del i korridorerna (läs sportchef, tränare och misskötande spelare). Och det är väl inte för ens nu vi lyckats få undan det mesta sådant och nu ska han dra. Jag tycker det är oerhört jobbigt att han ska försvinna. Har vi ens en ersättare i dagsläget?

Tycker vi ser tendenser av det jag pratar ovan om i vår tidigare sportchefs nya klubb. Vänner kommer in som tränare och gamla spelare som trillar in, typ kanske Lodin.

Självklart jobbar sportchefer med sitt nätverk och har sin sfär av spelare och agenter. Kapanen satt nog på dessa kort han spelat in i klubben pga att han kanske nyligen försökt värva dom eller känner dom innan han kom till Timrå. Men för oss ser det ut som han trollat kaniner ur hatten.

Kapanen är förvisso också en gammal spelare i Timrå men jag tycker vi kan räkna honom som utomstående nån säsong till och jag hoppas att han kan hålla huvudet kallt och värva spelare som är hållbart för klubben och som fyller funktion. Inte bara fyller efterfrågan på spelarnamn i matchprogrammet.

Lodin, Hållander? Jag vill veta vem som ersätter Torines.

Sök här:
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
spapsen: Backlund pratade väl om att dom letar efter en lika bra människa och karaktär som Torines. Och dom letar över hela Sverige. Låter som att det lär bli någon "utanför" igen. Det tror jag blir bäst också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spapsen: DET kommer att vara den absolut viktigaste värvningen.
Kommentera