1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2496058

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Vilka eller vilken spelare är ni mest spänd på att få se i slutspelet? För mig ska det bli intressant att se hur Svensson, Strömberg och Erixon hanterar farten som kommer höjas i passningsspelet. Vill verkligen inte se att dom får stora problem med just det, med tanke på att klubben ser dom som gjutna i klubben flera år framåt.

Dahlén och Lander är väl annars två andra man verkligen ser fram emot att få se. Att dom två skulle lira slutspelshockey tillsammans i Timrå trodde man fan aldrig för några år sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kattan: Tycker de ska bli intressant att se Stenqvist, han har steppat upp på slutet men fortsatt påtok för "feg" i närkamper och petar för mycket med klubban. Kommer han kliva in i slutspelshockeyn men hårdare fysiskt spel eller kommer han backa undan och försvinna i närkamper. Där känner jag ett liten oro.

Pääjärvi ska bli intressant också, känns som han verkligen kommit igång på slutet och hoppas han kliver upp nå snäpp till under slutspelet!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: Svensson, där har jag ändå varit rätt imponerad den sista tiden. En av våra mest stabila backar och en bra förmåga av att spela sig ur press och transportera upp pucken!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kattan: Emil Pettersson. Han har ju lyft spelet de senaste veckorna, men det är ju ingen hemlis att det finns en eller ett par växlar till där, särskilt vad det gäller skyttet.

Hartmann är ju också lite av en humörspelare, och med rätt inramning tror jag han kan växa flera snäpp i ett slutspel.
Kommentera