1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581749 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2497124

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: ”Vagen” här å 😎
Likt när man var 7 år och julaftonsmorgon nalkades, ligger jag nu som 32-åring klarvaken och scrollar lite gamla Timråklipp.
Passade på att byta blöja på grabben så man kan påstå att man gjort något vuxet. Den var tom, och han verkade mest bli lite irriterad över det. Ifrågasatte säkert om jag är sjuk i huvudet som stör honom när han lugnt ligger och knorrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Vilken jävla dag man "vagnar" till. Allt glimmar, täcket inatt var som att vara insluten i en kombo av högklassigt dunbolster och mammas livmoder. Ungarna har aldrig varit sötare och goare. Frugan....satan vilket kex jag har! Och solen gassar från en klarblå himmel (bakom molnen). Idag tillbringar jag dagen i Sidsjön på dotterns friluftsdag. Ska bli så underbart att få tampas med alla små gullepluttar till 10-åringar 🤗
Livet är TAMEJFAN underbart! Jag älskar er alla 🫶🫶🫶
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Då var det dags idag då. Grundserien övergår i slutspel. Inte play-out inte play-in. Slutspel. Det har inte gått in till 100% får mig än. Hoppas spelarna inte är lika nöjda som många av oss supportrar är (vilket jag inte tror för då kommer Lander och Dahlén med ilsken blick).


Jag avrundar grundserien med betyg på spelarna ifrån Statistikpuck på twitter, en hobbystatistiker.
Kommentera