1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2497244

Sv: Slutspel 2023
Otto1: WTF??? SAY IT AIN'T SO...please, säg att det är du som gjort nåt fotomontage bara för att skoja med oss
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2023
Blir hyperintressant att se hur preppat laget är ikväll. Efter tidigare uppehåll har det ju sett förjävligt ut vid omstart. Trendbrott där, please.

Börjar i a f tagga upp, men det känns märkligt att gå in i den här fasen av säsongen utan Do-or-die-feeling. Ingen SHL-existens på spel, vare sig uppåt eller neråt. Lyxigt men märkligt.

Öret blir en svår nöt, även om alternativen på förhud varit betydligt tuffare. Jämnt skägg under säsongen, men nu är det slutspel. Kan vi hantera allt vad det innebär? Hårdare spel, större press, ökad fysisk belastning, mer kostsamma konsekvenser av misstag. Hoppas det. Vår erfarenhet av att spela kval senaste säsongerna bör inte vara betydelselös.

Intressant också att se vilka spelare som steppar fram. Drömmen är att EP plötsligt får stolpe in och boostar sig själv till att bli den spelare han måste vara. Vore fantastico. Alternativet - att fortsätta åka runt med krampvita klubbhållarknogar - minskar våra möjligheter radikalt. Målskyttekapitalet är rätt skralt nu i Wedins frånvaro.

Men som sagt, slutspel är slutspel. Inte sällan man har en försäsongskung, en seriedito samt en slutspelskejsare. Inte heller sällan tre olika spelare.
Sätter en peng på att Hartmann kommer att leverera. Frågetecken för hur Jonte kommer att trivas när den fysiska nivån höjs.

Tips så. Tror att det blir svintufft. Inte minst nu när Wennerholm tippat att vi tar hem det. 4-1 i matcher till Örebro. Dumstrut efteråt önskas.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
JanneH: Florida Panthers mot Montreal inatt 10 mål i första perioden :) Panthers vann med 9-5. Tror inte att vi får se nåt liknande ikväll :) Underhållande var det iaf
Låst ämne

Sv: Slutspel 2023
Linus Fagemo började följa oss på Instagram nyligen. Kan det vara så att han bara vill följa sitt gamla lag igen för lite nostalgi eller kan det kanske finnas något mer i görningen? Att hans son Samuel kanske ska joina oss i sommar?
Väljer ändå att tro på det första där. Fina tider där i början av 2000-talet.
Låst ämne