1150x200-DZwzjzBX.jpg

Timrå IK

560044 inlägg · 6216 ämnen

Slutspel 2023

2508262 · » Till forumet


Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Här har alltså avhandlats "plastlag" och kriterier för det inatt? Håhåjaja, jag säger då det. Det är naturligtvis en enormt stor och viktig fråga. Vilket lag som spelar bäst ishockey 2023 är helt ovidkommande
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
empa11: nej vi kommer nog inte längre i denna fråga. Och jag tar det inte personligt. Även om det såklart blir något personligt, till viss del när, det handlar om klubben i ens hjärta. Som de flesta såklart skulle försvara med näbbar och klor. Men förstår att inte avsikten är att göra det personligt. Vi är av olika åsikter angående ansvarsfrågan helt enkelt. Var dock säker på att jag m.f. knappast skulle acceptera att Örebro bygger framgångar på blodspengar, om något dyligt skulle dyka upp i dagsljuset.

En lite lustig anekdot (som jag inte tänkt på tidigare) är att Örebro i flera år använt en låt av bl.a. Plastik funk som måljingel. Så tror även klubben tar ev. plast-anklagelser med ro egentligen.

Men ja, vi kan väl släppa detta, tills det kommer fram nått konkret åtminstone, och fokusera på vår kvart tillsvidare...

Stort lycka till imorgon! Tror, tyvärr för er del, att den är över imorgon men vi får se! Både ni och vi har en hel del sparkapital kvar i våra "stjärnor" antar jag så mycket kan hända! I mina ögon, som örebrosupporter, hoppas jag att våra toppspelare (Bromé, Larsson, Abols, Carlsson m.fl.) vaknar till och börjar leverera. Hittills har vi räddats av vår bredd och när spelare som Hardegård (inget ont om honom, men han tillhör ju inte de man är vana med att vara tungan på vågen) blir avgörande blir man lite ställd... Han tajmar verkligen tidpunkten att toppa formen strax inpå slutspelet, och när hans kontrakt går ut efter denna säsong....
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Saik-Småland:

Intressant. Ja, allra tidigast på släktträdet (1600-talet) är det Kalmar som gäller. Så jag är väl smålänning då. Egentligen 🙈 Har sett att ni slagit ut Sundsvall nu senast på vägen och hört att där finns en ny fin arena (med en relativt låg kapacitet). Hoppas att ni kan ta upp kampen mot övriga Smålandslag. Det kan jag i alla fall ge er 😉 Örebro måste bara besegras imorgon. Men hittills har denna kvart mest varit en mardröm med misstag, felstudsar, tveksamma insatser från domare och allt annat som tillhör ett lag som förtjänar så mycket bättre… Nej, ärligt talat har Örebro fan i mig varit numret större över dessa fyra matcher. Hur vi ska lyckas vända på det här står skrivet i stjärnorna ✨
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Tror inte jag missförstår dig, men börjar känna själv att det blir fel att du ska hållas ansvarig för min cementerade åsikt att ÖHK bygger på ett oförsvarligt kapital. Och jag känner ett oerhört förakt för framgången. Detta har jag känt länge innan ni var en match från att slå ut oss, bara för protokollet.

Hade jag varit journalist hade jag grävt djupt i Fahlanders historia. Finns en del som tyder på att han skodde sig på att sälja direkt olagliga preparat (läs narkotika) på 90-talet. Detta har jag dock inte tillräckligt bekräftade källor på så ta det som mina personliga misstankar så länge.

Han har pumpat in supermycket cash i ÖHK. Betydligt mer än någon annan klubb. Orkar inte förse dig med allt nu, men ta nedan skärmbild som ett exempel. Du har helt rätt, finns fler klubbar som fått hans blodspengar. Men bara en klubb har just nu chans på SM-guld.

Du kommer nog inte komma så långt med mig i just denna situation. Jag välkomnar alla som gillar hockey, och hoppas du njutit av vårt motstånd hittills. Jag hoppas innerligt matchserien förlänga imorgon!
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
JanneH: Lönetak är ju tyvärr mest skapat av klubbägarna för att de ska kunna vara säkra på att franchisen gynnar dem ekonomiskt. Det är den bistra sanningen.

Men eftersom SHL inte är högst i rangordningen skulle nog de flesta ekonomer hävda att ligans kvalitet skulle bli lidande i konkurrensen på den öppna marknaden.

Förr fanns det ju dock ett transatlanttak som faktiskt bitvis förhindrade möjligheten att framförallt köpa sig upp till SHL från HA. Problemet var ju när storbjässar som Percy kom in och köpte var enda svensk som var villig att bo i Malmö, då hjälpte transatlanttak föga. Det i kombination med allt fler svenskar i NHL, AHL, KHL, NLA gjorde väll till slut att pandoras transatlantask öpnnades. Nu står vi här med tiotusen transatlanter bara i Umeå. ;-)
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae: alltid vanskligt att jämföra SHL med NHL men kanske bör man överväga ett lönetak även i SHL? Fast samtidigt så är ju SHL en "öppen" liga med upp/nedflyttning så det kanske är en faktor som talar mot lönetak. Hade man haft lönetak kanske inte Malmö och Växjö kunnat köpa sig till SM-guld.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
empa11: du verkar missförstå mig. Jag håller med dig om att det är vidrigt att suga ut våra skattepengar ur systemet för egen vinning, på det vis som görs i vissa fall och möjligen även i detta fall. Att gömma våra skattemedel i skatteparadis är rent förkastligt. Och är det så att ÖHK på nått sätt tagit del av pengar som tjänats på det sätter är det även i mitt tycke helt fel. Jag har dock inte sett några uppgifter alls om att så skulle va fallet. När han sponsrade bl.a. ÖHK så drev han bl.a. Assistansia ja, och tjänade pengar på välfärd. Men just det är i mitt tycke inte fel så länge brukarna får det så bra som möjligt och bokföring osv går rätt till. Vad jag förstår har det inte kommit fram några uppgifter som tyder på att det skulle gått fel till under denna period, det är det jag menar. Att han på senare år verkar ha tappat kompassen tycker jag inte man kan belasta ÖHK för.

Det var inte bara Västervik han sponsrade, mer än ÖHK, men skit samma.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Du ska ju såklart inte hållas ansvarig för vad den fruktansvärt ohederliga och statligamedel-utsugande jävla parasiten Fahlander skapat med er klubb. Jag förstår verkligen att du bara gillar hockey. Jag hoppas du förstår det.

Tråkigt nog, rak motpol till det du skriver, så startade han ett av sina välfärdsvinstdrivande bolag redan 2001, som legat till grund för er raketfart upp i hockeyns finrum. Jag är egentligen inte jättemotståndare till vinster i välfärden. Men när man tar ut dessa, flera miljoner privat också, och samtidigt skriver alla sina bolag utomlands och försöker undvika att betala skatt, vilket här endast blir som någon sorts återbäring till de pengar man tjänat, så är man sån stor råtta i mina ögon att jag inte ens tänker yppa vad jag önskar för öde för avsedda.

Bokföringsbrott blir här en parentes. Hela upplägget, för att sko sig själv privat, och sedan sina privata hockeyintressen, är jag en kronisk motståndare till.
Jag kan även gå in på vad jag tycker om andra lags ekonomiska injektioner, men känner inte att det riktigt hör hemma i denna diskussion? Nu är det Öreplast, miljonregn, raket upp i leden, Fahlander, Assistansia jag diskuterar. Han har även pumpat in en del cash i Västervik, men vidhåller själv att ÖHK ligger honom närmast om hjärtat. Oavsett: Bägge riksdaler är vidrigt kapital.

Avslutar med att befästa att jag verkligen tror att du är ett genuint hockeyfan. Du gör inget fel som hejar på Örebro.
Mina åsikter om er klubb kommer säkert dö med mig. Men jag -kommer-, dessvärre aldrig imponeras eller respektera er framgång.
+4
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
empa11: bortastödet hos er har varit pinsamt från vår sida ja. Jag kan inte svara för nån annan än mig själv och jag har inte åkt pga lathet. Det är också ganska bökigt att ta sig från Stockholm till Timrå en söndag, dröjer väldigt lång tid att köra t.ex. och det är i princip omöjligt för mig att ta ledigt från jobbet med så kort varsel. Sen är nog vårt publikstöd i Norrland i princip obefintligt. Men ja det borde varit bättre ändå. Vi har dock varit i slutspel ett gäng gånger nu de senaste åren så vissa kanske är för mätta för att engagera sig i en resa som i princip motsvarar avståndet till Spanien en söndag eller veckodag. Jag vet inte. Dock var ert stöd fantastiskt. Du borde kanske fokusera på det istället för vårat.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Ja du har rötter i Kalmar! Jag bor där. Vi är på gång i hockey är kvalificerad till kvalserien till HA men det kommer att blir svårt 6 lag gör upp om en plats men man vet aldrig kanske Modo Brynäs Björklöven mf kommer hit Ha det bra imorgon slår ni Örebro.
+3
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
empa11: jag har skrivit det redan härunder. Jag uppskattar det Falhander har gjort för ÖHK. Utan honom skulle vi knappast vara där vi är idag. Jag ser inte hans sponsring av oss som något negativt då pengarna som han tjänade på den tiden kom från hederligt producerande företag. Jag belastar inte Örebro Hockey för att de beslutade att låta sig sponsras av honom då pengarna som sagt var helt legitima och de avslutat allt samarbete med honom många år innan han blev misstänkt för bokföringsbrott, eller vad det nu är.

ÖHK har även tackat nej till sponsring från diverse skumma bolag, liksom Obols (eller vad de nu hette), som ville bidra med många miljoner, p.g.a. att de misstänkte att något inte stämde i deras bokföring. Vilket gör mig än mer säker på att ÖHK vill göra rätt för sig. Bl.a. Luleå Hockey och SAIK tog dock emot dessa miljoner, är även de plastlag med sugar-daddys? Eller gäller inte samma måttstock norrländska lag? Hur känner du för t.ex. Asplöven, som även de blev sponsrade av Mikael Fahlander före bokföringsbomben briserade?

Jag är inte en aktiv medlem på denna sida. Jag googlade bara "Timrå-forum" av nyfikenhet när det blev klart att vi skulle möta er i kvarten och hamnade här. Jag har alltså inte läst de forumen du skriver om och har heller inget intresse av det just nu. Jag har dock läst i andra SHL-lags forum dock och missat det du skrivit. Den enda egentliga "konflikten" jag vet att vi haft med andra Lule-fans bottnar i att vi snodde Robin Kovac och Emil Larsson från dem mitt under säsong, varpå det blev lite sura miner, men plast i övrigt. Nej. Men det spelar egentligen ingen roll. Tyck vad du vill som sagt.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
mikenomad:

Har mina rötter i Kalmar och i Norrköping/Linköping utan att ha de minsta känslor för några lag i dessa trakter. Växte upp med Timrå Isstadion och har inget uttalat andralag. Unnar i övrigt vissa lag mer framgångar än andra baserat på mina subjektiva upplevelser av den tid som flytt. Medan andra härinne har sina respektive historier.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Återigen, jag går inte på individer när jag kallar er plast. Du är säkert genuin, förstår att det finns människor i era led som har en gedigen historia av supporterskap. Nåväl, ni är ju ändå över 100.000 människor i er stad, med en arena supercentralt.

Men att du inte sett några andra kalla er, som kollektiv, plast tror jag bara inte på. Bara att kolla Luleåboken här tex. Sök lite fraser på Twitter. Ni, tillsammans med Växjö och LHC är egentligen de enda som kallas för plast. Varför tror du det kommer sig? Svara ärligt nu.

Du svarar återigen inte heller på er 10 år gedigna historia i SHL, tidigare Elitserien. Där jag innan frågade hur du ser på Fahlander, hans skattesmitande assistansbolag som pumpat in miljoner och miljoner strax innan ni gick upp. Inte för att du är ansvarig, jag undrar helt ärligt vad du tycker om det.

Ni spelar dock bättre hockey än oss just nu. Det ska du ha.

Vad tycker du också om bilden nedan? Varför är ni som storstad så här som bortafölje?
+5
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Det är en analogi om påverkan av ekonomisk doping.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: haha jag förstår dig. Bodde i Linköping i några år, för några år sen, jobbade då även på Saab Arena. Linköping ligger ju drygt 10 mil från Örebro och vänskapen våra klubbar/supportrar emellan är något "naggad i kanten" för att uttrycka sig diplomatiskt. Inte särskilt populärt mao. Bor nu i Stockholm och skulle med glädje se nått av sthlm-lagen i SHL. Mest för att få några "hemmamatcher"/säsong men även för jag tycker/tror SHL mår bättre av att ha nån sthlm-klubb i ligan. Sånna åsikter är ju aldrig populära av nån anledning... Men. Bättre stå rakryggad med få vänner än på knä med massa falska bekantskaper... Trevlig helg på dig och väl mött imorgon!
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae:

Malmö Arena är mer än bara en s k ishall för MIF. Även om jag inte är intresserad av vad den i övrigt har att erbjuda. En arena för stora evenemang likt Avicii Arena/Globen. Sådana brukar finnas i ett lands större städer. Vad har det med dopning att göra?
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Växjö känner jag öht ingenting inför. Rögle skulle jag kunna kalla mitt andralag (i den mån det nu är möjligt att ha ett sådant). Har mina rötter i norra Skåne
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp:
"Varken Troja-Ljungby eller Tingsryd har någonsin spelat i högsta serien, så de hör inte till kategorin överhuvdtaget. Vad menar du med att jag har valt en tolkning som inte stämmer överens med den bild du har? Får inte riktigt ihop det.
"

Du skriver

"Samtliga lag som inte spelade i högsta serien före 1990 kallas för" plast" härinne. Ni är i gott sällskap med Malmö, Linköping och Växjö. Alla gillar inte nymodigheter helt enkelt. För egen del kan jag leva med delar av dem. Bara så att du vet till nästa gång.
"

Jag gav dig exempel på två lag som spelat i samma serie som oss utan att de kallats plast. Det här var alltså när vi alldeles nyss var i Hockeyallsvenskan.

Vidare påtalar jag att de inte skulle kallas för plast i fall de når SHL. Förutsatt att det sker utan massinflöde av pengar.

Saken är nämligen den att brytpunkten till varför Örebro, Malmö, Linköping och Växjö kallas plast är sugar daddys.

Hoppas det klarar upp det hela.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Greven: Sammanlagt sju säsonger mellan 1968-1975.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Tillhör den mindre populära skaran på forumet för att jag råkar bo i Malmö och har lite avvikande åsikter, men det kan man leva med. Handlar mest om att vilja ha ett SHL-lag i min stad, så att man har chansen att se Timrå IK ett par gånger per säsong. Glad för att det nu fortsätter att vara så 😃 Sedan att man får dras med epitet som gåsapåg går väl att ta det också, även om det finns noll sanning i det.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Det står dig fritt att avstå faktan. Men om du någon gång undrar så är det bara att söka på empa11 och skatt i sökfunktionen.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Tingsryd har spelat i högsta tidigt 70-tal. Div 1 södra
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae: nja jag känner mig inte särskilt sugen på en genomgång om varför nån/några tycker mitt lag är plastigt. Det får stå för er som sagt. Jag håller inte med men känner heller egentligen inget driv efter att försöka argumentera emot. Såg också nu att du faktiskt skrivit att han var ordförande också. Bra så. Jag lämnar nog detta ämne därhän, tyck som du vill.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae:

Varken Troja-Ljungby eller Tingsryd har någonsin spelat i högsta serien, så de hör inte till kategorin överhuvdtaget. Vad menar du med att jag har valt en tolkning som inte stämmer överens med den bild du har? Får inte riktigt ihop det.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Svensk fotboll suger rövpung!
Kan inte alla bara avgå… nu!
Forsberg… modoiten. Vilken sopa. Totalt värdelös!
Förbundskaptenen vad han nu heter… avgå med omedelbar verkan.
+4
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Läs för all del empa11s genomgång en gång till. Välskriven och utförlig.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Malmö är givetvis plast. Men det är skillnad på plast och plats. Malmö känns mer som bakelit, medan ett lag som Växjö känns mer som Polypropen. I sin plastighet är nog Malmö något mer charmiga ändå.

Det lag jag har svårast för är dock LHC, lyckas både vara plastiga och har sveriges drygaste supportrar. Undrar vad som brann i hjärnan hos Rattie när han signade för dem. Höll på glömma Oskarshamn, men de kan dela på sistaplatsen med LHC.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: I den ishall som har störst publikkapacitet i ligan. En hall som troligen aldrig hade uppförts utan Percy, i synnerhet inte om han aldrig hade kastat pengar på A-laget under 80-talet och 90-talet.

TSG Hoffenheim och RB Leipzig är samma lika, en del av vad förening är idag är gynnad av vad den var igår.

Precis som kritiken mot att spelare som dopat sig alltid kommer ha en fördel även efter de upphört med preparaten.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae: ja men, utan att vara särskillt påläst om detta, så handlar brottet/brotten han misstänks för inte alls om denna tidsperiod. Utan pengarna han tjänade då, som han sponsrade bl.a. Örebro Hockey med, var "gröna". Han har ju varit ordförande också, om det nu stärker dina argument.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
mikenomad:

Så du föredrar Växjö och Rögle istället? Okej, där är vi inte överens. Tar övre Norrland alla dagar i veckan i så fall. Särskilt Luleå faktiskt. Upplever inte dem som särskilt självgoda.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: nej jag håller med och tänkte faktiskt på just Malmö och Percy när jag skrev det inlägget. Det är ju vanskligt att jämföra våra svenska föreningar med lag i utlandet, som blir uppköpta av oljeshejker t.ex. det blir lite fånigt. Men alla får ju tycka som dom vill. Hoppas du inte blir kölhalad för du tycker så. Malmö är grisiga på sitt sätt men knappast plastiga i mina ögon. AFC och ÖFK är inga förebilder vad gäller den "svenska modellen" men i övrigt finns det egentligen rätt få klubbar som är särskilt "plastiga" här. Visst det är ju rätt plastigt med klappor osv men det är väl upp till varje klubb att avgöra hur man vill göra.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Mikael Fahlander var under åren 2004 till 2015 ordförande, vice ordförande och sportchef i Örebro Hockey.

Det är bra mycket mer än endast en fanatisk ÖHK-supporter.

Ser dock baserat på detta att jag har fel. Han var inne och plastade redan under PirateVipers-eran.
När slutade det piratas och började ormas istället?
2002 är vad jag hittar ska vara början på den mycket kortlivade pirat-eran.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx:

Percy har givetvis bidragit starkt till plast-stämpeln av Malmö. Men är man egentligen särskilt plastiga idag? Snarare hårt arbetande hockey-krigare i motvind i ett allt som oftast uträknat lag från södern. Inget direkt stjärnlag sponsrade av någons miljoner och inte heller förstärkte man under transferfönstret när det såg som allra sämst ut. Ett föraktat inlägg detta givetvis, men jag står för det.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp:
"Samtliga lag som inte spelade i högsta serien före 1990 kallas för" plast" härinne. Ni är i gott sällskap med Malmö, Linköping och Växjö. Alla gillar inte nymodigheter helt enkelt. För egen del kan jag leva med delar av dem. Bara så att du vet till nästa gång.
"

Här har du valt en tolkning som inte stämmer med den bild jag har.

Ingen skulle kalla Troja-Ljungby eller Tingsryd för plast om de gick upp till SHL på ett organiskt vis. Men om det däremot exempelvis glider in en ökänd pengatvättare som pumpar in miljontals kronor för att värva transatlanter och annat löst folk. Ja, då kommer det bli anklagelser om plast.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Greven: Det betyder också att inget lag kommer vilja möta DIF i sin semi och att Björklöven sitter med Svarte Petter eftersom man bara kommer ha Djurgården att välja på.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
mikenomad: Wennerholms besvärjelser han ägnat sig åt om kvällarna har givetvis fått vågskålen att tippa över. Men Lander håller just i detta nu på att bekämpa honom med sin svarta blick tvärs över hela landet och gör framsteg i att mota bort demonen. Förhoppningsvis ser vi en artikel imorn vid lunch där Wennerholm ser loppet som kört för Timrå.
+7
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Nä jag skojar verkligen inte. Hade hoppats att Luleå skulle ryka ikväll och Skellefteå med sin jävla självbelåtna bygd unnar jag inte ett skit. Hela övre norrland är vidrigt med sin självgodhet
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
mikenomad:

Skojar du? Kvartarna i SHL slutade väl helt ok. I övrigt var det skitsamma.

Igår däremot gick man och lade sig bedrövad för att sedan finna viss tröst vid uppvaknandet på småtimmarna.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Pinaceae: vi heter bara Örebro Hockey nu. Tilläggsnamn a la NHL ät jättepasse, t.o.m Frölunda har ju strukit sitt otroligt injobbade "Indians". Men det vet du såklart.

Jag har missat det men om det innefattar Mikael Fahlander och hans brottsmisstankar så är han en stor hjälte i mina ögon, för det han gjort för Örebro Hockey. Brotten han misstänks för är givetvis förkastliga och om han bedöms skyldig ska han givetvis straffas hårt! Det har dock inget med ÖHK att göra och de miljoner han la på klubben var ärligt intjänade pengar. Alla lag är mer eller mindre beroende av sponsorer, inget konstigt eller plastigt med det i mina ögon. Skillnaden var väl att han var en privatperson som även var fanatisk ÖHK-supporter. Han har dock sponsrat både asplöven, oskarshamn och djurgården bl.a.
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Tack och välkommen åter. Ja jag kan bara hålla med, laget har gjort en ganska slät och avslagen figur så här långt. "Experternas" siande om mättnad känns som ett korrekt antagande. Ende av dem som tippade oss var Wennerholm, redan där var det förstås kört
+3
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Labban: Problemet är ju att domarna kommer leka Claesson upphöjt till match 3 mot Örebro för DIF.

De hade gott om fördelar för att inte åka ur mot oss i play out. Kommer säkert bli ännu värre nu när de bara ska tillbaka.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Det var trevligt att bubbla lite med er. Väl mött imorgon och tack för en god serie om det nu skulle ta slut! Ni har nog överraskat fler än mig positivt, på flera sätt, denna säsong och med lite mer slutspelsrutin lär ni bli ännu mer giftiga.

Inte för att klanka ned på ert lag men publiken har dock varit de som märkt ut sig mest positivt i mitt tycke denna serie, ni får väl jobba på att laget håller samma höga nivå hädanefter på nått sätt.
+7
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: Empa11 har ju dock lyft varför plastens grundråvara är extremt toxisk i fallet PirateVipers. Till PirateVipers försvar var det ju i samband med logotypbytet till det nuvarande som det adderades diverse tungmetaller och radioaktivt avfall.
+2
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Greven: Japp. Det kan alltså bli Modo - Björklöven i final. Modo bör ta SSK/Mora och ha en bra chans i den semin och sen blir det av allt att döma Löven - DIF, där jag ändå tycker Löven har det starkare laget överlag.
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
DJ Hemp: Fan! Skitresultat ikväll
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Vulgata: hahaha. Ja du har ju väl en poäng där iofs. Vi är väl lite plastiga då. Men den bra varianten av plast. Användbar. Som inte ligger och skräpar utanför McDonalds på söndagsmornarna. Hårdplast, inte mjukplast!
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
SAIK vann!
+1
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Örebronx: angående plast brukar jag tänka utifrån måttstocken, att om föreningen i fråga är skapad efter skapandet av Timrå supporterklubb 1962 så är föreningen olika grader inom kategorin ”plast”
+8
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
mikenomad:

Lätt att hålla med dig som det nu ser ut. DIF lyckades ju mörka formen under större delen av HA, men gjorde alltså processen kort med BIK. Men kan vi verkligen räkna bort Löven alldeles?
Kommentera

Sv: Slutspel 2023
Greven: Det stämmer förstås. Helt riktigt 👍
+1
Kommentera

2508262 · »