1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580987 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2515001

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Hartmann gjorde ett bra slutspel även om han, precis som resten av laget, föll bort i match 7. Det Hartmann däremot måste steppa upp med är att leverera en stabil grundserie, han har fått den rollen i Timrå efter många års slit, den måste han kunna axla om han vill ta nästa steg. I min värld ska Hartmann kunna konkurrera ut Wedin i betydelse för laget om han spelar på 100%

Hartmann ska upp på EP’s fjolårssäsong med +30 poäng och EP ska i sin tur upp på Dahlén nivå med ca 40 poäng. Gällande Wedin är det väl bättre att prata snittpoäng eftersom han aldrig gör en hel säsong men Wedins snitt på 0,48p/match (13 poäng på 27 matcher) är för dåligt för att räknas som en ledande spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Wedin kom ju igång på slutet efter sin skada som han kom tillbaka ifrån. Om han är hel tror jag att han kan göra iaf 0,7-0,8 p per match, kanske t.om bättre beroende på vilka han spelar med. Har stora förhoppningar på Wedin som är en personlig favoritspelare. Han är inte alls slut eller för gammal.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hartman kommer aldrig att kunna konkurrera ut en hel Wedda!
Även om han är lika bra i spelet utan puck, så har han inte samma sniper egenskaper eller förmåga att på egen hand skapa målchanser och sätta dem.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jo sen var väl Hartmanns säsong inte optimal i stort. Frågan är om han ens skulle spelat indet skick han var med ett knä där han knappt kunde åka skridskor. Med en bredare trupp nästa säsong så lär vi inte spela en spelare i det skicket.
Kommentera