1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2528431

Sv: Apropå nånting...
Rödluvan: enda gångerna dickinson varit synlig är sparkmålet och sin praktmiss i match 2. Spelar han nästa säsong som han gjort i det här slutspelet så håller han absolut inte för SHL. Han ser ut lite som Vigneault i hv71 som ni prisade så högt. Så otroligt trött i SHL, hängde inte alls med i tempot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Det är lite lustigt hur du bedömer Dickinssons chanser i SHL utifrån dessa matcher i slutspelet.

Har du ens sett honom innan skadan? Killen har varit borta sedan December och missade mer än halva serien och gjorde comeback i semin mot mora efter benbrott i foten. Innan dess var han seriens överlägset bästa center och snittade över 1p/match och +19 (endast inne på 6 mål bakåt under 25 matcher)

Tror du man tappar lite i snabbhet och explosivitet och kondition som man har byggt upp under försäsong och sere när man inte kan spela och träna på ca 4månaderi?

Här ska du får ett vad, jag slår vad om att ifall vi går upp och Dickinsson får sin plats i en andrakedja så kommer han göra mer poäng än vad Hartman gjorde i år. Förloraren skänker 500kr till rivalens ungdomsverksamhet. Kan sträcka mig så långt och säga att han kommer inte ligga långt efter Hanzls notering från i år på 30p.

Om man sett hockey så ser man att han har SHL klass i sig i det han gör på isen, otroligt smart spelare och en riktig center som i ett sämre lag kommer göra det helt ok.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du tokdissar som vanligt MoDo.Fine upp till dig.Ni Timråiter får hoppas på ett par bra säsonger framöver.Men när Lander och grabbarna gjort sitt så är allt som vanligt och ni kvalar nedåt i vanlig ordning.Ni är nog tillbaka där ni hör hemma om några år
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ändå vill HV71-supportrarna ha kvar honom. Han har haft svårt i SHL men kom mer in i det i slutet. Innan Dickinson blev skadad så var han HA:s topp två center och klasser bättre än Vigneault som vi trodde var oersättlig. Klart han är sämre efter skadan men bidrar fortfarande. Sommarträning och Dickinson är tillbaka på sin vanliga nivåer
Kommentera