1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2528687

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Det är lite lustigt hur du bedömer Dickinssons chanser i SHL utifrån dessa matcher i slutspelet.

Har du ens sett honom innan skadan? Killen har varit borta sedan December och missade mer än halva serien och gjorde comeback i semin mot mora efter benbrott i foten. Innan dess var han seriens överlägset bästa center och snittade över 1p/match och +19 (endast inne på 6 mål bakåt under 25 matcher)

Tror du man tappar lite i snabbhet och explosivitet och kondition som man har byggt upp under försäsong och sere när man inte kan spela och träna på ca 4månaderi?

Här ska du får ett vad, jag slår vad om att ifall vi går upp och Dickinsson får sin plats i en andrakedja så kommer han göra mer poäng än vad Hartman gjorde i år. Förloraren skänker 500kr till rivalens ungdomsverksamhet. Kan sträcka mig så långt och säga att han kommer inte ligga långt efter Hanzls notering från i år på 30p.

Om man sett hockey så ser man att han har SHL klass i sig i det han gör på isen, otroligt smart spelare och en riktig center som i ett sämre lag kommer göra det helt ok.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Lite lukt av SHL efter 10 år i hockeyallsvenskan och en transatlant vars bästa poängmässiga säsong sker i den svenska andraligan och VIPS så kan man jämföra honom med en tjeckisk landslagscenter? Ställ bort dunken nu. Har man dessutom ”sett” hockey så vet man att Hanzl spelade skadad förra säsongen också. Men vi kan köra ett bet på er förstacenter mot vår andracenter då men aldrig i helvete att jag skänker en slant till er ruttna ungdomsverksamhet. Du får välja valfri, icke religiös, kommunal verksamhet i övik istället.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Kommer aldrig Olle att våga.Han berömmer alltid hockey efter den senaste matchen
Kommentera