1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2532937

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Då kontrar jag med att säga att då får vi fan se till att vara så pass bra att Modo i SHL inte är det där hotet ni är rädda för. Är vi tillräckligt bra kommer en ökad rivalitet i närområdet bara höja hype och intresse tror jag. Även i nyrekryteringen. Fixar vi inte konkurrensen så är vi bara lilla loser-Timrå ändå i slutändan. Jag har ingen som helst oro inför det sistnämnda dock. Det scenariot finns inte
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag tänker att kliver MoDo upp så är det ett derby. Det skapar ju rubriker och intresse utöver ens egen hockeysfär, derbyn får lite mer mediatid än andra matcher så medialt bör det ge Timrå en rätt bra push, särskilt om mötena är som derbyn ska vara d.v.s. med lite slutspelshetta.

Sen visst, kliver MoDo upp tar de säkert lite av hockeyintresset ifrån andra och möjligen att någon sponsor går dit istället för Timrå. Men ger inte ännu ett SHL-lag längs norrlandskusten fördelar med spelarutveckling också, att flera söker sig till närområdet för att gå på hockeygym/flera spelare som utvecklas i närområdet och "känner sig hemma" i trakten? Äh jag vet inte, men i mitt huvud känns det som större fördel för Timrås del att få upp Mordor än att få upp Gnällgården med allt runtikring.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ja ska vi etablera oss på den övre halvan av SHL kan vi inte bry oss vilka andra lag som spelar i ligan.
Kommentera