1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2535882

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Forsberg går kanske in och löser alla kontrakt 😅. Pengar har säkert Modo men var ska dom få tag på spelarna? Som sagt, HV71 med sin skattkista och rykte, alla såg ju vilken klass på spelare dom fick lov att värva. Det ska bli väldigt intressant att se hur Modo löser sina kontrakt. Vi pissade ändå på löven totalt och fick det tufft första säsongen, Modo hade verkligen stolpe in i slutänden mot seriefyran och man hade en otroligt behaglig resa fram till dess. Kan inte se något annat än att dom får det tufft. Tiderna då Peter Forsberg ringde nån i Colorado och sen skickade dom över en toppspelare är förbi. Idag har alla lag scouter och bra koll på vad som finns ledigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Jag tror att det kontaktnät som gradin och grundström byggt upp genom att vara scouter i nhl kommer göra att vi har chans att hitta spets från ahl.

Deras säsong är ju långt ifrån slut och det blir spelare tillgängliga långt in på sommaren.

Sedan sägs det ju att gradi har ett par klara för shl, bland annat en målvakt och David rundblad.

Tror vi kommer ställa ett ok lag på isen för att vara en nykomling. Sedan kommer vi såklart få slåss för att undvika kval.

Men litar stenhårt på gradin och karlin här. De har redan varit tydliga med att de kommer lånas ut spelare och brytas kontrakt. Tror inte de kommer köra samma strategi som nubben gjorde.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nej Modo har ingen dragningskraft på det sättet längre. Många plastlag har ju anslutit till SHL med som inte har nån som helst känslor mot Modo som förening.
Brynäs ut Modo in, ingen större förändring i folkmun tror jag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: David Rundblad sägs vara klar. Sedan spekuleras det kring Mattias Nordlinder och Samuel Fagemo. Plus några till, mer långsökta. Exempelvis Juolevi och det känns ju igen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: USA vann i förlängningen.
Kommentera