1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582062 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2536028

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Tydligen hade vi ändå intressanta spelare som andra ville ha t.ex Bernhardt, Woods, dickinsson och aagaard men nu får vi chans att jobba vidare med dem.

Samtidigt kanske hv:s pengar var ett problem, man köpte etablerade namn som miele, bödkker mfl. Men var dessa bäst för laget. De köpte dyrt för att de hade pengar och fans förväntade sig det, men byggde man ett bra LAG?

Jag tror ju att det är viktigare att hitta rätt spelare och karaktärer än att köpa cv och namn. Kolla på Oskarshamn t.ex.

Där tycker jag gradin/karlin har visat att de vet hur man bygger ett lag. Som nykomling är det viktigaste att hitta spelare som vill framåt i karriären och utvecklas.

Jag ger dom en chans iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Vi hade några med upp som man trodde skulle färga hyfsat i SHL också, men icke. Ligan har dessutom blivit starkare sen vi gick upp.
Oskars blev räddade av pandemin första säsongen så dom har fått en gratischans att bygga vidare på den svåra nykomlingssäsongen.

Det ska hursom bli intressant att följa erat lagbygge i sommar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jag vill påstå att det bara är Bernhardt, av dom spelarna som du räknar upp, som borde vara aktuell för SHL och som gör ett bra slutspel. Woods och Aagard, behåller ni ens dom? Dickinson spelade skadad säger du och ska normalt motsvara Robin Hanzl, vi får väl se vad hand kapacitet är. Det är en jäkla skillnad att bära ett bottenlag på axlarna och kliva in som 3:e lina-joker i ett etablerat SHL-lag.

Vilket SHL-lag ville ha Aagard förresten?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Sen är det lite skillnad ändå. Det brukar vara lite lättare för spelare att komma in i en fungerande och etablerad organistation med rätt förutsättningar.

Ni börjar trots allt lite på scratch och skall bygga upp nånting. SHL är snarare 2 steg upp från HA. Jag kan säkert ha fel men ni lär får en tuff första säsong som alla andra.

Vad gäller Oskarshamn så var ju både de och Leksand ett slagpåsegäng första säsongen och de böev räddade av den berömda Coronan. Efter det kunde de få lite mer stabilitet.
Kommentera