1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582407 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2537138

Sv: Apropå nånting...
Tallarna08: apropå media så går Wikegård vs där han träffar Lander och Ante, i repris på sportkanalen nu. Kul fakta att Ante spelat i Heffners när han var ung. Själv spelade jag i HOIF när jag var i 14-15 års ålder. Synd att Ante är 2 år äldre än mig annars hade man ju kunnat vara lagkompisar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Befann mig på plats för att se Modo gå bet i 7:e avgörande bara för att få se årets choke. Enda positivt med att "Heart of hockey" gått upp är att vi får chansen att vara med och pissa ned dem igen. Ska ta dem 10 säsonger att värva ihop en top 6 i paritet med Timrås, alla grannar i världen hade inte avlat grabb i det tempot om de så haft en affisch på TIGY hockeygymnasium över sängkammarn för att boosta libidon. Det är KLASSKILLNAD på organisationerna nu för tiden.

De hade Karla, Jonsson, Tambellini, Björka och Enström och blev fullständigt bajsnödiga när idolen, och tillika och storebror Timrå IK stod för motståndet. Det var i Allsvenskan. Detta år skulle de inte kunna köpa ihop ett sådant lag om de slöt en deal med Belzebub själv att Hedströms ribba skulle gått in 2007. Vi har kommit ljusår förbi denna vidriga äckelförening att det numera bara är komiskt att tänka att vi en gång var jämnbra. De hade kunna förfogat över miljarder och ändå inte kunna hitta en Lander, Dahlén eller Hållander som kunnat ta dem förbi Timrå IK.

Dessa enögda foppatofflor kommer skickas raka vägen tillbaka dit de hör hemma igen: serien för de bättre bedrivna organisationernas farmarlag. Det smärtar mig doch obeskrivligt att ännu ett år behöva dras med deras oförbätterliga självgodhet och Gudkomplex för att de snubblat sig till ett avancemang hastigt och lustigt. Vad blir det nu? "The immortal soul of hockey"? Snälla nämn inte deras namn igen tillsammans med Timrå IK, vi är så mycket bättre än så. På pappret, på plan, på läktaren och i hjärtat. Jag unnar inte denna förening något gott någonsin, varför de senaste dagarnas inlägg i denna bok smärtat så mycket. Det är inte derbyn längre, det är en snoppmätartävling mellan Shaquille O'neil och dvärgen från fångarna på fortet. Om vi är den globala fiskeindustrins ofrånkomliga övertagande av världsekonomin är dem surströmmingen som ingen egentligen vill ha. Om vi är Västernorrland finns de inte ens på kartan. Herregud vilken clownförening. Det enda positiva är att man kan se till dem och känna en tacksamhet att vi är förbi den skiten. Bernhardt en allsvensk stjärna? Slog inte ens Albin Carlssons +/- rekord, men den nivån räcker väl för SHL va?

De har inget här och göra, det ska (inte vi) Malmö, Oskarshamn och Linköping se till. Smutsa inte ned dörrmattan på vägen ut tack. Jävla idioter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tänk vad mäktigt den dagen då Lander och Ante äntligen leder oss till guld... och vi får nåt i prisskåpet 🤣
Kommentera