1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582321 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553355

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Otroligt om vi skulle ha pengar för en spelare i Juolevis kaliber, men oj vilket lyft det hade varit för backlinjen. OM det nu överhuvudtaget skulle finnas en gnutta sanning i ryktet kan jag inte tänka mig annat än att man insett att både Melander och Edfeldt behöver fortsätta utvecklas i hockeyallsvenskan och att man inleder säsongen med åtta backar.

Juolevi - Eronen
Lyytinen - Rindell
Erixon - Strömberg
Svensson - Forsmark

Låter för bra för att vara sant.. men man får väl drömma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
timraw: finns ju faktiskt guldläge för utlåning med både Östersund och björklöven. Kan fördela mellan dom lagen beroende på nivå. Forsmark t.ex kan nog ta en topp 6 plats i björklöven medans Östersund kanske passar bättre för dom som är lite längre bak i sin utveckling.

Stora problemet är om Svensson fortfarande kommer vara tillräcklig på SHL-nivå och om det är bättre att satsa på forsmark för lite mer långsiktighet. Men Svensson vill inte bli utlånad och han har barn som inte bara kan flytta hur som helst.

Vill inte vara pessimist och suga ur den lilla glädjen som finns i århundradets tråkigast silly, men har svårt att se att vi tar in en topp-spelare till på någon position. Logistiken går helt enkelt inte ihop för mig. Skulle vara om vi på något sätt dumpar Erixon som är rätt dyr för vad man får, men han är stabiliteten själv och kan bära många minuter utan att gå sönder.

Hoppas som fan att min pessimism är obefogad och att ryktesspridarna har bra källor. Skulle bli en jäääävligt rolig säsong med juolevi i truppen oavsett hur man löser resten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
timraw: Skulle formera backparen lite mer offensiv - Defensiv

Lyytinen - Juolevi
Erixon - Rindell
Strömberg - Eronen
Forsmark/Svensson
Kommentera