1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582094 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2553478

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Den här klubben släpper inte ut nånting nuförtiden! Själv så hoppas jag nånting i stil med förra årets försäsongsställ!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Angående matchställ och försäsongsställ borde det komma något när som helst. Brukar komma i början/mitten av augusti. Jag hoppas att vi kör tallarna på bröstet som förra årets försäsongsställ, men är väl tveksam att man vågar ändra så mycket. Man vill nog ha Timrå på bröstet som man kört länge nu. Men vi får se. Det skulle höja min puls ytterligare om man kör tallarna på bröstet. Vet att många vill se det.

Vad gäller Juolevi så finns det hopp om att vi ser honom i Timrå om vissa saker går i lås. Man ska inte underskatta Kapanens kontaktnät och att vi har många finnar i Timrå som gör att Juolevi känner sig extra hemma. Vår placering ifjol gör ju att han ser chansen att gå riktigt långt också. Men mycket som ska klaffa speciellt med ekonomin. Får vi in honom så höjs laget ett snäpp minst direkt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Vore trevligt med ett tredjeställ som påminner om det Medelpad hade i TV-Pucken. För att tydligt befästa att Timrå är Medelpads lag.
Kommentera