1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2554205

Sv: Apropå nånting...
empa11: Superviktigt att skapa bra content numera för att locka den yngre generationen. Även extremt bra för varumärket. Att vi bara har 2300 prenumeranter på Youtube är pga bristen på bra content. Vilken 23-årig grabb eller 21-årig tjej vill prenumerera på våra kanaler när man titt som tätt lägger upp intervju med Martin Nilsson om träningsvecka och match i j18? Samma med den 20min långa intervjun med Didde. Sömnpiller.

Jag hade hellre följt med Mieho en matchdag. Alla sjuka rutiner han kanske har osv osv. Eller att man får se Hartmann köra banbil där han är helt ur sin confortzone.

Jag vill se content där våra spelare inte agerar robotar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Allt det det där är ju saker som låter skitbra när man läser det. Men sen börjar man tänka på detta i det stora perspektivet. Missförstå mig rätt, visst är det toppen om Timrå producerar lite spännande innehåll då och då. Men vi är väl inget mediebolag? Kan ju omöjligen vara så att varenda framgångsrik elitklubb har något influencer-gig på sociala medier? Är det såhär i fotbollen med, att Isaac Kiese Thelin förväntas åka radiobil eller dylikt, när han skriver på för Malmö FF?

IKO har drygt 1000 prenumeranter på sin YT-kanal. Rögle har 3000. LHC 1900. Växjö 1900. Att vi skulle vara så utklassade som det påstås verkar ju inte heller vara fallet. Återigen, toppen om klubben utvecklas och integrerar/bjuder på fan service. Men låt det växa fram, verkar ju inte alls som att vi är någon ful ankunge i detta.

Tror den absolut största källan till att vi ska få stor spridning i sociala medier är att vi spelar bra och vinnande hockey, och blir ett lag att räkna med. Sedan vore det ju som sagt toppen om vi kan ha vår egen form av hockeystudio som lägger upp klipp/poddar. Gärna några som även bryter ned varje match. Skapar lite rubriker i form av gliringar till andra spelare/ledare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Skapa samarbete med lokala småföretagen etc. Paintball, gokart och allt möjligt skoj som kan öppna upp nya möjligheter inom samarbeten och sponsring.
Kommentera