1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2554233

Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: Tycker samtidigt man får ha lite realistiska förväntningar på det som sker runtomkring kärnverksamheten, dvs. hockeyn. Tröjor kan jag förstå, det är försäljning. En ok ispremiär, ja visst men hur många fler supportrar får man på det? Är det inte lite tvärtom att premiären mest drar de redan inbitna fansen? Sen ”timrå channel” och allt vad det kan heta, är det så nödvändigt? Nån argumenterade för ett ”lär känna Strömberg” inte var så hett för han har spelat 8 säsonger i klubben och det kan man väl hålla med om men vilken typ av content ska man producera? Och hur ofta?

Jag tycker man ska fokusera på dom unga fansen i åldrarna 5-18 år. Dom som är äldre än så kommer tillbaka för att se hockey ändå. Ungdomarna kanske behöver en pucktävling här och en spelarintervju med ett nyförvärv där men vi vuxna, ärligt? Man vill se hårda tacklingar och snygga mål. Kanske en ”efter match”-intervju. Resten är ju bara för kidsen.

Sen är ju Timrå IK en ganska liten klubb i en, för samhället i stort, ganska liten bransch. Hur många anställda ska man ha för den här typen av mediaskapande? Ska man ha heltidsanställda för det som kanske bär en lön som motsvarar 50% av en spelarlön i fjärdefemman? Om inte, får man in en deltidsanställd på en sån tjänst så kanske man får nöja sig med det vi får?

Jag tycker många har en orealistisk förväntansbild av mediaskapandet inom klubben. Lägg istället pengarna på sporten, löner till människor som jobbar med det vi alla faktiskt vill ha: ett bra och konkurrenskraftigt hockeylag.

Är man en vuxen karl i 50-årsåldern som vill ha fler videos med Hanzl som testar svenskt godis så är det bara att fälla ner pungen och landa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Har för liten pung för att ens försöka att landa och kan bara tala för mig, i fritt fall, och riktigt 50 är jag inte heller än på ett bra tag, men jag skulle personligen uppskatta alla videos med TIK, så länge det är bra gjort. Det är det viktiga.

Finns det en tjänst som content creator förväntar jag mig content creation med iaf någorlunda kvalitet. Är du busschaufför förväntar jag mig att du kör bussen bra. Nån dålig växling ibland men på det hela en bra resa, vill inte bli åksjuk på 609:an innan man nått Timrådalen. Men det kanske bara är jag.

Liten klubb är ett offer-argument. Vilka ”influencers” har varit nån speciell innan dom bötjade?

Och ja, vi vill ha ett bra lag. Och ett stort, fanatiskt, supporterskap. En symbios och synergi.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du missar poängen Olle. Finns massor av fördjupningsintervjuer att göra runt spelare, träningsupplägg, formationer, intervjuer med gamla spelare o.s.v. Det finns absolut en större publik för seriöst nedgrottande i Timrå IK. Det förtar inte jippon och annat för de unga. Man kan göra båda sakerna samtidigt.
Kommentera