1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581688 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2558515

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Är det alltså så att man inte kan vara två som delar konto för att två inloggade inte kan titta på samma match längre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Nu har du redan fått flera svar men jag har delat konto med en polare som tittade på Timrås matcher på natten (nattjobb) medan jag tittade i direktsändning och då funkade det ypperligt. Men att titta på samma lär vara kört nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Så har det varit en period, vet dock att det inte fungerade fläckfritt så vissa kunde ändå göra det. Citerar: "C More Premium Plus: Två enheter samtidigt, med en begränsning på en ström för varje enskild sportsändning". Så skulle du ha olyckan att ha en Modoit du delar med så ska det gå att se två olika matcher samtidigt, men max två, enligt TV4/Cmore.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Verkar så. Kollade på friidrotten reklamfritt via CMore på TV:n… loggade in på plattan o kollade också på den när jag skulle göra nåt ärende i huset. När jag kom tillbaka till TV:n var det svart o det stod att antalet streaming var uppnåt. Stängde av plattan o vips så kollade jag på TV:n igen.

Så var det inte förut. 😠

Jag har Cmore o Viaplay via Telia f.ö
Kommentera