1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2558540

Sv: Apropå nånting...
Bra med tydlighet. Hos övriga konkurrenters supportershopar så skriver man att deras replicatröjor är supporteranpassade.

Timrås är det inte tydligen, ingen info om det på hemsidan tyvärr. Så när man får hem replican som skall vara för barn storlek 160, alltså skall kunna passa min grabb som snart är 12 år. Så sitter den istället ganska lagom på mig.
Tilläggas är att jag är 193 cm och väger ca 108kg.😅

Får svar om att det inte är nått fel på tröjan, utan de är tänkt att vara som matchtröjor där man skall få plats med hockeyskydden under.
Hur många supportar köper ens tröjor för just det syftet och inte att bära dom på livematcher?

Lagomt lätt att hitta rätt storlek när man vill ha den för endast till livematcher utan att man skall ha en full hockeyskyddsmundering under. 🙈

Kanske var så endast för barnstorlekarna iofs.
Vet inte hur som som beställt vanliga storlekar upplevt dom storleksmässigt. Alltså S/M/L/XL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: En matchtröja som ska efterlikna den riktiga så bra som möjligt ska väl inte sitta som en sweatshirt direkt heller? Ser väl förjävligt ut då, den ska hänga lite, det gör den väl på alla kids.

När jag tänker efter har jag nog aldrig sett en grabb med en tröja som sitter "optimalt" som en vardagströja.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: om jag fick bestämma så hade vi inte haft replikor. Bara officiella matchställ som då är anpassade att ha full hockeymundering under. Sen en något billigare variant som typ är som dagens replica fast i modestorlekar som du inte behöver ha skydd under för att inte drunkna i.

Sen skulle jag också vilja ha tallarna på bröstet men får jag bestämma. Icke sa nicke.
Kommentera