1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2560006

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ja och det är ju ändå matchdag idag. Så då kan jag lufta mina känslor inför att spela mot IFSH. Fullständigt intetsägande, för att inte säga direkt onödigt. Ser öht ingen som helst poäng med att möta ett lag två divisioner ner som dessutom har känslomässiga argument till att spela på gränsen för att skaka oss. Vi har inget att vinna utan precis allt att förlora. De är de facto långt mycket sämre än oss men kan såklart ställa till det med fysiskt spel. Vinner vi med mindre än 4-5 mål är det om inte fiasko så iaf riktigt jävla uselt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jo, känslan är ju lite lika rolig som inför fasters kommande 87-års födelsedagskalas.

Men det är ändå bobbarnas årliga höjdpunkt, så synd att den kommer på en onsdag.
SCA-cupen var roligare förr, med lite fylla och fight i B-hallen. Nu bryr sig ju ingen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Även för mig så är det fullständigt ointressant och onödigt.
Bättre att köra mjölksyre träning och inrikta sig på den 14:e.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Gissar att SCA har ett finger med i spelet att denna match är ”viktig” att genomföra. Om vi utgår från att den gamla rivaliteten är relativt döende, så tror jag ändå cup-arrangören verkligen vill se dessa lag mötas, då bägge kommuner är så starkt förknippade med företaget.

Utöver det håller jag med. Som stenhårt fan av det enda elitlaget av de 2, som omsätter miljontals kronor, så ser jag ingen charm i att möta ett så pass mycket sämre lag. Vars typ enda vapen denna match är att spela fult.
Kommentera