1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567478


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Timrå Hej är Timrå Nej… för mig.
Snacka om partypooper!
Den kan spelas i pauserna… typ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Håller med helt o hållet om låten, som jag tycker musikaliskt saknar något. Jag kan förstå textens betydelse men den passar inte som introlåt. Eftersom den spelas när motståndarna kommer in undrar jag om det inte är för att sänka dom... Vad gäller örnen som klubbmärke däremot tycker jag den är förlegad och förtjänar att förpassas till historiens skräpkorg. Låten "Örnen har landat" tycker jag däremot faktiskt är en bättre introlåt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Kan bara hålla med. Både Nanne Grönvall och "Örnen har landat" är betydligt mer drag i. "Timrå hej" är en bra introlåt om man ska ha pensionärsbingo men för ett testosteronstinnt SHL möte, nja.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Håller med han till fullo, var på plats o tänkte när dom spelade låtar med lite drag i, hela publiken var med o man kände hur ladan kokade. O jag tänkte fyfan va magiskt detta är. Bara för att sen dra igång med Timrå hej, majoriteten av sittplats satt sig ner och slutade engagera sig.

Matchen mot Luleå som endå har kvar sitt björnhuvud. Då vart jag avis o tänkte vårat örnhuvud var så mycket snyggare.

Vi här inne skriver hela tiden om minsta lilla feldribbling, felpass o misstag. Men nu tycker jag fan att vi måste förvänta oss mer av supporter som bestämmer låtar, och ta tillbaka örnen. Fan vi tjatar om tallar på tröjan. Vad tror ni lockar mer, att veta vilken jäklar stämning det blev med tex nannes låt eller Timrå hej?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: introt med de trötta plåtlådorna håller jag med om, vi hade bättre entré för 15-20 år sedan. Örnen kan man skippa.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: "Varför kan man inte ta tillbaka örnen?"
Menade han klubbmärket där eller syftar han på örnen som spelarna åkte ut genom?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Ja det håller jag med om, den tar ju helt bort stämningen, med sin trötta melodi, även om den är klassisk. Spela den i paus eller nått
Kommentera