1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582415 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2584809

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Jag tycker som du att Timrå är tydliga att informera när en skada inträffat och när spelaren beräknas vara tillbaka. Däremellan tycker jag inte att man hör så mycket och det kan vara intressant för vissa att få lite uppdateringar. Kan jämföra med ett annat lag jag följer, Liverpool, som lägger upp nyheter titt som tätt så supportrar får mer informationen längs vägen. I länken nedan går man igenom skador & rehab, avstängningar, kommentarer från coach osv.

Jag lägger säkert ribban tok för högt men något sånt hade varit intressant för mig. Jag förstår och respekterar fullt ut att man inte vill gå ut med vilka typer av skador spelarna har men man kan ju skriva en kort uppdatering, typ (och nu hittar jag bara på):

Tim Erixon - fysträning, förväntas vara på is om 4 veckor
Anton Wedin - isträning med laget
Osv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
timraw: Saker kan alltid göras bättre men jag kan tänka mig att det lägger till ytterligare ett kommunikations moment som man kanske slipper. Prognosen kan ju ändras både fram och tillbaka under rehabiliteringens gång, då finns en uppenbar risk att supportrar stör sig på att budskapen skiljer sig åt.

Jag tror ärligt talat klubben har mer att förlora på mer transparens än vad den har att vinna!
Kommentera