1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2613403

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ödmjukhet för mig är att vara ärlig med sig själv och ha god självuppfattning. Att få utbrott pga ett domslut man anser är orättfärdigt har inget med dålig ödmjukhet att göra i min mening, alla coacher får det mer eller mindre. Däremot om laget underpresterar och man får utbrott på domaren varje match så kanske man har dålig självkännedom/självuppfattning och då är man inte så ödmjuk som coach. Eller att man inte kan erkänna att motståndaren var bättre eller att man har underpresterat som grupp. Tycker mig dock inte ha sett det från Cam denna säsong, tvärtom när det har gått sämre har utbrotten blivit färre. Klippet du länkar till är från en annan säsong då de spelade slutspel, så tycker det blir lite missvisande i sammanhanget. Tycker Cam är rätt lik Roger Rönnberg på det sättet, visst han kan få utbrott men samtidigt kan han erkänna egna brister.

Men nu är det som det är och Abbottbröderna har fått kicken. Får väl se om det ger resultat, Rögle har onekligen ett namnstarkt lag på papperet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
thorwald: Jag ser det nog mer som att man kan ha en ödmjuk inställning till säg en matchbild, men sen ha en icke ödmjuk ledarstil sett till sin trupp. Ta typ Mitell, han verkar i mina ögon vara en ödmjuk ledare medan han ibland visar upp brist på ödmjukhet över en matchbild. Lite nonchalans typ.

Men skitsamma. Ingen av oss vet ju hur han de facto varit och nu är han ett minne blott hos Bandyklubben.
Lågoddsare att bägge dessa herrar hamnar i HV.
Kommentera