1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581632 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2614579

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jo du har ju rätt. Han har varit med oss länge men det är inte länge han varit ensam huvudtränare. Med honom längst fram har vi presterat riktigt bra.
Någonting får mig att tro att det är Antes vilja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tror att detta är ett nödvändigt steg för Timrå IK att ta. Sedan självklart förutsätter det att rekryteringen av nästa tränare blir väldigt rätt också, att Kapanen visas finsk fingerspitzgefühl.

Känns ändå vemodigt med Ante. Kommer för alltid minnas framför allt 2 intervjuer med honom som etsat sig fast. Den första är efter segern mot Djurgårn när Ante med jättesnusen hängande, helt tagen med tårar i ögonen av lättnad och glädje säger "Det räcker sådär va Johan" till Cmores Johan Edlund när han tycker det får räcka med intervjun.
Den andra intervjun såklart efter Färjestadsrånet ifjol när han får se TV-bilderna på svandykande Färjestadsspelare spelas upp. "Ta bort TV:n för fan....."

Jag har dock en liten förhoppning till. Att ännu en intervju kommer etsas fast än hårdare. Där Ante helt tagen med snus och hela kitet ska försöka förklara för TV-tittarna hur SM-guldet kunde vinnas...
Kommentera