1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2619502

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Intressant att veta om ST har nån info eller om det är ren spekulation när man säger att Ante kanske kommer få gå i förtid, "kanske redan inom 3 dagar".

Tellqvist på hockeysverige hade ju rätt om att det skulle bli Finsk tränare och verkade ju dessutom lite svävande om att det kunde ske redan inom denna säsong..

Jukurit har dessutom redan presenterat sin nya tränare för nästa säsong..

Rena spekulationer från alla håll och jag hoppas givetvis att Ante får en så respektfull avslutning som möjligt.
Helst att vi får ihop det denna säsong och kan ställa till det lite i ett eventuellt slutspel.

Det kommer ju heller inte att gynna ekonomiskt sett att stå och betala för Ante för resterande säsong och sen stå och betala dubbelt med en ny tränare för resterande del av säsongen. Med åtanke om att vi behöver få in en back och gå med tillräcklig vinst på det. En ekvation som inte riktigt går ihop.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det blir väl hela tiden en avvägning i frågan kring huvudtränare. Visst är det dyrt att stå med två huvudtränare men kanske dyrare att missa slutspel eller ännu värre?

Tänk när vi satt med nubben och Freddan. Då nubben visste att han borde ha agerat för länge sedan men jamsade på med dubbla huvudtränarroller mellan Freddan och ante. Nä där är jag glad att vi har Kapanen som förhoppningsvis agerar i tid, vi är inte i något katastrofläge ännu. Sen kan man tycka vad man vill om att ante byts ut mot en finsk tränare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Måste snart stå "Ante" under Kulltorps stråle...Denna gång är det inte heller Freddans fel.
Kommentera