1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581764 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2635105

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Kan hålla med om att vi nu på slutet fått glimtar av den gamle Anton Lander. Men kraven ska kunna ställas högt på honom.
Men om vi säger såhär då. Om den #51 Lander vi sett mer och mer av kan växla upp och nå så nära sin 100%-nivå som han kan, då är jag trygg i att ha vår förstecenter som ledande spelare igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: ja vi pratar trots allt om lagkaptenen från senaste OS. Borde fortfarande hålla hög SHL klass något år till. Har sett bra mycket bättre ut senaste 3-4 matcherna. Kan ju vara så att sådana här rutinerade rävar börjar varva upp ju närmare våren vi kommer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Visst har Anton steppat upp, fortsatt lite trög men det har väl alltid varit, fart och speed har väl aldrig varit hans signum, han har andra verktyg i verktygslådan. ST:s lustigkurrar pratar om grävlingar hit och dit, skillnaden mellan dessa grävlingar och Wedin och Hållander är att dom gör det dubbelt så bra och har ambitionen att göra det i varje byte och i match efter match. Inte vartannat byte eller bara ibland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Jag tycker nog att han har varit lika bra i dom två -tre senaste matcherna som han var ifjol. Men det återstår väl att se om han orkar hålla det över tid!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Noterar att Jokinens Jukurit har klättrat upp på tredje plats i Liiga
Kommentera