1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2648811

Sv: Apropå nånting...
Gooode: Du kanske ska skriva varför dom inte tycker att en swishkampanj är aktuell också. En väldigt rimlig anledning och inte alls märkligt i min mening.

"Samtidigt är inte några större åtgärder att vänta den här säsongen. Inte bara av ekonomiska anledningar utan även för att det inte finns så mycket att hämta in där ute.

Av den anledningen är heller inte någon swishkampanj aktuell.

"För att ha en sådan måste man ha något konkret att gå på och spelarmarknaden är ganska tom, säger Lars Backlund."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Känns som det är bättre att vi bygger en bred trupp från början och slipper köra swishkampanjer för dyra "under säsongsvärvningar". Vilket jag tror sportchefer i SHL börjat förstå nu med tanke på hur spelarmarknaden ändrats.

Skuggan i Luleå letar ju spelare med ljus och lykta nu men marknaden är snustorr, ja och flera andra sportchefer på det också.

Det får mig att känna lite trygghet nu när vi börjar få full trupp och harmoni inför slutskedet av säsongen. Att vi kanske sitter i en bra sits att kunna hänga på i topp 6 racet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: förstår vad du menar, jag syftar faktiskt inte just på denna säsong,Utan mer kanske nästa.
Det måste hända något för att fler ska gå på matcherna.
Intresset finns, men är inte tillräckligt för att man ska lyfta arslet å ta sig dit. Helt ärligt så tror ja inte ens att om timrå skulle vara obesegrad hemma skulle hallen vara så mycket mer fylld. Man måste våga prova något eller öka på marknadssidan.

Så vad är din idé?
Kommentera