1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581621 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2652827


Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mattias - 74: Lyytinen kom skadedrabbad till oss, finska supportrarna garvade och vinkade honom farväl. Han gör en stark första säsong i Timrå men i år har han varit skadad och när han väl spelat har han inte stuckit ut på samma sätt som ifjol. Han gör inga poäng och han är svag i sargspelet i egen zon.

Rindell har motsatt formkurva, han var riktigt svag när han kom hit men denna säsong har han producerat offensivt men ger ett osäkert intryck i defensiven. Ofta felpass, svag i närkampsspelet osv.

Hade gärna sett att Timrå behöll Rindell som en breddback. Lyytinen, jag vet inte. Får han en löneförhöjning efter att ha missat halva säsongen skadad, ja då har han en grymt bra agent. Lätt att sticka ut i Timrås backsida eftersom den är jäkligt defensiv och allmänt svag så Rindell har blivit rosad. Han får också spela med dom bästa spelarna så han får många gratispoäng.

Är dom båda herrarna rekryterade till leksand som bärande backar, ja då jävlar är spelarmarknaden tunn.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mattias - 74: det visar att Kapanen är bättre sportchef än eran men att Timrå har mindre kassa. Typ så.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mattias - 74: Spontant är tanken att det är vågat av Leksand. En skadebenägen Lyytinen och en Rindell som har rätt mkt valpighet kvar att slipa bort. Fullfart framåt, not so much bakåt s a s. Men kan säkert bli bra om ni får full bang for the bucks.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mattias - 74: Du får scrolla o läsa . 👍😊
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gyllene tillfälle för alla proffs här inne att visa vart ska stå.

Timrå Ik söker en ny klubbdirektör, så vad väntar ni på ?

Jonte ? Nisse ? Modano? etc etc
Kommentera