1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581538 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2652941

Sv: Apropå nånting...
Sjokan: har själv årskort. Men det är dyrt för många att gå på hockey,särskilt om det är 2 hemmamatcher på en vecka. Men att fylla vår lilla hall borde inte vara omöjligt ändå. Finns ju även billigare sittplatser. Vad måste göras för att få publiken att komma 😳
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Angående publikfrågan,

Vi har en stomme på strax under 4000 som kommer oavsett väder och vind och resultat i tabellen. Marginalarna som är bekväma kommer när det vankas derby och slutspel. Att det skulle vara dyrt eller jobbigt att ta sig till arenan är inte ett argument. Ta hockeybussen som ett ex, 45 Kr till arenan från mitt i stan. Man blir framkörd till porten på 20 min. Lägg till att man lika snabbt är hemma igen efter matchen, man får även sätta sig i en uppvärmd buss.

Sedan att det skulle vara för dyrt med biljetterna, vi har billigaste sittplatserna i SHL och ståplats för en hundralapp för att få se världens 3:e bästa liga live. Det är inte dyrt. ”Tuffa tider ekonomiskt” hör man ofta som argument, märks inte när man åker till Birsta, oavsett tid.

Sedan att folk skulle stanna hemma pga av all turer med damlaget är ju bara skrattretande. Ett damlag som ingen bryr sig om. Det var lite folk även innan alla turer med damerna.

Nä, vi har vår stomme med publik oavsett hur parkeringsituationen ser ut eller att arenan inte ligger inne i Sundsvall. Det skulle inte vara någon skillnad alls. Marginalerna är för bekväma helt enkelt. Laget förtjänar dock bättre just nu.
Kommentera