1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581633 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2653106

Sv: Apropå nånting...
När man har ett gäng timråtröjor och timråhalsdukar så känns det inte så lockande att köpa fler bara för att stödja klubben. Ett smart sätt att stödja klubben vore starta något projekt dit man kan donera pengar, så att biljetter kan köpas till andra som kan gå på matchen. Jag tänker att de kan ge biljetterna till singelmödrar med barn, skolklasser, invandrare och liknande. På det sättet stödjer man klubben, man hjälper till och fyller hallen och man kanske lyckas skapa nya fans av Timrå som kan gynna klubben under en livstid. Och det samtidigt som man sprider ett timråljus i vintermörkret.

Tyvärr kan inte jag göra detta i och med att jag bor i ett annat land, men jag hade gärna donerat pengar till ändamålet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El_loco: Fan vad sjukt, exakt den här idén hade jag för ett par år sedan och gjorde ett försök att få igång det. Pratade bla med Oscar Johansson om det hela men det rann ut i sanden. Kallade det för Tikarefonden och det byggde på att vi som inte bor hemma men som har råd med säsongskort ska kunna köpa säsongskort till andra som ansöker till Klubben med sin situation.
Har just nu väldigt mycket annat för mig men om någon skulle vilja ta på sig kaptensbindeln och leda det här så är jag gärna med och hjälper till både praktiskt och ekonomiskt i den mån jag kan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El_loco: De bästa jag läst sen ja konfirmerade mig 👍👍👍🤩🇺🇿 men en sak är dom flesta hockeyspelarna gjorda av maräng numera bara undrar!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El_loco: Det där är en bra tanke. En "gå på Timråhockey"-fond. Frågan är om klubben kan driva det, eller om det måste gå via t.ex. supporterklubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El_loco: bra förslag!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
För övrigt verkar Björklöven skita i det här med kvartsfinal , allsvenska slutspelet och ... ja , resten av säsongen
Kommentera