1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581902 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2655742

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Bra ålder och fortfarande utvecklingsbar också. Jag har inte jättekoll som sagt men han verkar vara en back som är bra på att sätta igång spelet snabbt.

Vilket också verkar vara en av Jokinens tankar med både Nässén och Pilö in. Om nu Aftonbladets info om Pilö stämmer. Det brukar ju vara sisådär med deras träffsäkerhet ibland.

Lite tveksam om han skall vara Rindells ersättare bara. Vilket kanske kan tänkas med att han just är rightare och rätt ung.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Tror aldrig att Pilö kan ersätt Rindell. Inte alls samma spelare och väger lätt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Han besitter ju inte samma offensiva spetskompetens som Rindell, utan är mer allround. I mitt tycke kan han vara en topp 4 back för oss nästa år om han kommer upp i nivån som han hade 1-2 år sedan (och på så sätt ersätta Rindell).

Forsmark, Pilö, Nässén, Edfeldt, Melander
Erixon, Perte, Didde, Eronen

Om man skulle kunna ersätta Eronen med en bättre rightback så kan det börja se intressant ut, framförallt på en tvåårs horisont när det unga gardet skulle kunna vara riktigt bra
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Sjukt om det stämmer med Karlkvist till Örebro, OM Oskarshamn åker ur. Jag skulle gå bananas om det var en spelare som körde för Timrå och som stod under komtrakt för kommande säsong.
Kommentera