1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581386 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2667980

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Det blir alltid så personligt när man ifrågasätter en populär spelare. Folk behöver ju förstå att man inte ifrågasätter om spelaren i fråga är en bra person eller ej. Man ifrågasätter en stor investering som klubben gjort och som inte betalar sig.

För vissa är en spelare en fysisk legend, en förebild i livet att se upp till. För andra är det lite mer som att man köpt en riktigt fräsig sportbil och nu står den bara på uppfarten eftersom den bara går i 30 km/h.

I jontes fall drar vissa upp det här med att man borde hålla inne med kritik för att han gjort så mycket för klubben. Det har han så klart gjort men frågan måste ändå ställas, hur länge kan man leva på gamla meriter? En dålig säsong är väl ok. Inte för att Timrå som klubb har råd med det för att kunna nå de sportsliga mål man satt upp men för att man bara är människa. Alla kan ha en svacka. Däremot så måste man ju hoppas på en radikal förändring. Konsekvenserna av att inte få ut tillräckligt av lagets dyraste spelare (plural) behöver vi inte orda mer om här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: nä tro ingen bli speciellt upprörd när man ifrågasätter dalle på senaste tiden, va det är som är fel osv. utan de är de här oförskämda på hoppen att han ska fara o flyga, bortskämd diva, skulle bytt han mot daniel öhrn osv. det sätter folk med all rätt ned foten mot. när det börjar snackas så om en aktiv legend inom klubben som är stor del att vi är där vi är så är man en dålig supporter.

så alla som påstå att man inte får kritisera honom lägg bara ner. det är HUR ni kritiserar. kan vi lägga ner denna meta diskussion nu?
Kommentera