1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581391 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2675693

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Han hade inte behövt såga er kan jag tycka. Han hade mycket väl kunnat välja att bara belysa den sportsliga biten, utan att gå in på organisationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Kanske får han lite insider från Jennifer E också? Han har ju helt rätt men det är på G med förändringar i styrelsen och på kansliet. Det kommer att bli annorlunda och förhoppningsvis bättre. Men ny KD är såklart en nyckel rekrytering.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Ska jag tolka det som att du är mer butthurt över att Sanny är dumelidum mot Timrå än vad vi är?

Alternativt är du besviken över att vi inte unisont börjar gråta härinne och ba "Guuuh, nu tycker jag inte tacklingen mot Yetman var njutbar längre".
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K:

Om jag får lägga mig i så är det väl en experts uppgift att såga båda laget tränaren och den övriga organisationen om så är fallet.

Anledningen till att Leksand har åkt jojo mellan serierna i många är just att det suttit fel personer på fel platser även om laget varit bra men nu är det en enorm skillnad, Jag tror tex inte att man skall ha för många i båset eller i styrelsen med hjärta för klubben, det blir i längden inte bra

Tjomme och Challe Berglund saknar helt anknytning till Leksand. Jag säger inte att det är hela lösningen men det är absolut en sak som spelar roll

Sanny är enligt mig ohotad etta när det kommer till att vara expert i tv

Han är alltid rak och ärlig och säger vad han tycker

Det är så det skall vara
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Sanny har känslor för Timrå och jag tror han är orolig över hur det ser ut. Kom nu inte och säg att han inte har känslor och att han skiter i Timrå för han har ju själv sagt han har det. Att han gick till FBK hade med familjesituation att göra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: I slutändan hänger de två ihop.
Kommentera