1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2675734

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Sen förstår jag inte riktigt alla experter.
Tänker Expressens senaste där Jennifer, Adam, Svensson och Sanny går genom Timrås säsong och säger att det var den här säsongen vi skulle vinna guld, med den truppen vi hade?

Är väl egentligen "bara" Lyytinen, Rindell och Hanzl vi tappar av värde. Inte oersättliga på nått sätt i min bok.

Alltså om Kapanen satsar alla kort rätt så kan vi komma att ha ett ännu bättre lag till nästa säsong. Speciellt om alla hemvändare blir kvar. Läs Hållander. Framförallt få ut mer av truppens potential i allafall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: håller helt me tycker avsnittet med jennifer och adam var bra i stort men som om vi hade 1 chans att gå långt och den brände vi 😅 hanzl är en nubben värvning och passar eg bättre i ett lag som typ frölunda, eller iaf ett lag som är ett jämnare bygge.
lyytinen var kung när han kom men sett till skador o senaste säsong så känns han inte som ett jättetapp.
rindell vette fan. omskolas till forward? inget jag kommer ligga sömnlös över att vi tappar.

så som ja ser det får vi äntligen chansen att låta kapanen bygga ett lag runt hemvändarna, och inte fylla luckor med chansningar. tror nästa och nästnästa säsong blir dem vi bör visa det rätta virket!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Det är inget större fel på laget vi har på pappret (lite klen backsida kan tyckas) men vi lyckas ju inte få ut mer än 50% av deras max på isen. Om vi bortser från Forsmark och OJ så är det väl inte många spelare som höjt sig från förra säsongen. Jokinen kom och fräls oss!!!
Kommentera