1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2678317

Sv: Apropå nånting...
Hockeyguru: Finns ingen här som hatar Sundsvall. Hatar bara idén av att flytta Timrå IK från Timrå till Sundsvall.

En uråldrig arena har vi då fan inte. Lite felkonstruerad bara. Kommunerna måste se till att få till en bättre sammanbindelse på matchdagar samt att Timrå kommun måste se över behovet i våran nuvarande arena så som större ytor.

Anledningen till varför vi inte sålde slut mot Rögle var ju att biljetterna kostade 500kr/st i ett hörn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Var helt hutlösa priser mot Rögle. Magstarkt med tanke på att laget inte direkt rosat marknaden på hemmaplan. Tror också priset avskräckte många. Jag tror fortfarande på mervärde, att det händer lite innan match, under pauserna och efter. Det lockar barnfamiljer.

Behöver också få större utrymmen för barerna, gärna lite trubbadurer där med. Kvällarna med Bengan blev ju succé och folk höll sig kvar länge efter matchtid. Just nu är det några pinsamma flames från när spelarna entrar isen. Varför inte flames, rök och laser? :) En maskot som går runt och underhåller barnen. Det finns mycket som inte kostar speciellt mycket men som ändå lockar folk. Just nu finns ju ingenting som lockar även när laget spelar sämre.

Men ordföranden tar väl oss fortfarande för givet, att det är våran skyldighet att gå på matcherna trots att spelarna inte bjuder till.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
För övrigt avgör Östersund och Juel kvalet ikväll =)
Kommentera