1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2678729

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: "Det är väl inte någon slump att det just var Jonathan Dahlén som tillfrågades."

Jonte har väl inte utryckt sig i media om det? Det var väl bara att han var oönskad av själva gruppen? Annars har jag missat något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Tycker att Lodin är en fantastik hockeyspelare. Redan när han var i TIK så var han en av de bättre. Skulle gärna se honom hos oss igen speciellt efter de kvalitéer han visat upp de senaste matcherna.
Dock så bör man komma ihåg att när han ville komma tillbaka till TIK (om det var så) så grundade klubben och alla inblandade sitt beslut på det som tidigare hände och att risken var för stor. All respekt för det. Med facit i hand kan man tycka att det var ett olyckligt beslut men det är lätt att med facit i hand döma. Om nu FBK vill ta in honom i sitt lag nästa säsong så skall man dessutom komma ihåg att den klubben är nerlusad med pengar och om det inte klickar så köper man en annan spelare under säsongen (skulle TIK kunna det om vi tog hit honom och han misslyckas? ) Nu känner jag bara att jag hoppas och tror att Lodin kommer att göra succé hos FBK och det visar trots allt på karaktär och att han lärt sig läxan. Han har nog inte haft en lätt resa med tanke på sin historia. Bara att läsa i denna bok skulle nog knäcka många.
(jag är jävligt emot droger men jag försöker att förstå varför man hamnar i i sådana här situationer och om man kan komma ur det)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Ja, det var "gruppens ställningstagande", helt riktigt. Jag trodde att det var så. Jag borde inte ha uttryckt mig så när jag inte visste säkert. Jag ber om ursäkt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrå hade inte dom resurserna som behövdes för ett kontrakt till Lodin. Inget annat. Vi hade för fan inte ens råd att ta in en back på extrem-reapris i Juolevi för resten av säsongen.
Kommentera