1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679532

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vad man får ta i beaktande gällande Lodin är att han efter hans offentliga avbön då han togs för narkotikabrott inne på E-Street och all uppståndelse som var efter det uppenbarligen fortsatt nyttja kokain i ganska stor omfattning. Lodin finns med på den berömda Swish-listan med hela 20.000 kr. Dessa transaktioner är som sagt efter den initiala händelsen.

Jag är tämligen övertygad om att Timrå känner att förtroendet är förbrukat när det gäller Lodin och det är också en av anledningarna till att han inte erbjuds kontrakt när han vänder åter från Nordamerika, trots att han är en duktig hockeyspelare och presterade förhållandevis bra under sin tid i föreningen.

Lodin är ung och han är definitivt inte den förste eller siste hockeyspelaren med missbruksproblematik. Bara önska honom lycka till och att han kan hålla sig borta från narkotika såväl nu som i framtiden men anser Timrå som förening agerade helt rätt då de gav honom en chans som han uppenbarligen inte tog vara på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zoolander: Ja man kan ju tycka att han borde ha lärt sig något av den första incidenten. Alla förtjänar en andra chans men vid vilket antal chanser ska man dra gränsen...
Kommentera