1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679657

Sv: Apropå nånting...
Bad_Brett: Nja, har vi verkligen hånat Walli säsongen igenom? Det är väl snarare er vi hånat säsongen igenom. Många av er kom ju hit till våran gästbok och berättade vilken toppspelare Walli skulle vara hos er och vilken frälsare han skulle bli.

Vi var många som var överens om att Walli är en bra spelare om han köper in sig på rollen i en 3-4 lina. Många har hållit Walli högt (mig själv inkluderat) och jag har saknat honom under säsongen. Men hela det här snacket om att han ska spela i en 1-2 lina och vara poängspelare är inte hans grej, vilket man får hoppas har landat hos honom nu.

Jag är iaf glad att han är tillbaka och videon i sig är ju bara för att elda på oss supportrar och fortsätta bygga stämningen mellan oss, var inte så ledsen :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Ja. Tycker generellt att de flesta tvärt om hyllade Walli i början av säsongen när han öste in poäng i Modo. Sen gick det lite knackigare och då har det naturligt varit lite tystare. Men hånat Walli? Nää kan inte komma på att jag hört något sånt. Walli är generellt rätt omtyckt av supportrarna vad jag vet och många tyckte det var synd att han lämnade.
Kommentera