1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581413 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679917

Sv: Apropå nånting...
The great one: ja, den där uppgivenheten som präglade typ sista månaden av grundserien var oerhört frustrerande att bevittna. Man rullade på med istid utifrån den hierarki man satt redan under försäsongen, ett av Europas sämsta PP lämnades helt åt sitt öde, Hanzl var ett hologram, Jonte ett kedjesänke, EP mjukare än messmör.
Ingenting gjordes. En kedja brydde sig, resten lovade "att följa om ni leder" men visade inte ett skit av det på isen.

Nyförvärv hit och dit. Hela laget behöver rebootas. Vi måste träna bättre, hårdare, annorlunda. Inget jävla lall. Man blir onekligen mörkrädd när spelarna t ex säger att "PP funkar skitbra på träning". Inte minst när BP samtidigt sög getpung.

Jokinen k a n vara ett genidrag. Om nu spelarna klarar av nivåhöjningen och ökar intensiteten med sisådär 100%.
Man ser ju nu i slutspelet vad som krävs för att tävla på allvar i SHL. Där var vi i n t e. Skills och flair är trevligt, men det tar dig ingenstans utan tuffhet och taktisk struktur.

Wall-E? Ja, varför inte. Kan han höja konsekvensen i sitt spel och hålla sin högsta nivå mer än 5, 6 matcher per säsong så...ja tack. Tar honom över Mieho 8 dagar i veckan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger:

BP glömt lite bort hur usla vi var även där. Vi krymper ju boxen så inått, kolla på Rögles BP. Hög press och mycket skridskoåkning så motståndaren inte får lika mycket tid och utrymme. Jag tror vi varit för dåligt tränade även som helhet, försäsongen plus under säsong (utan att ha belägg för det) men tycker vi inte orkat hela matcherna och har haft för många dippar. Förhoppningsvis tar Jokinen även hand om den biten. Det håller ju inte exempelvis att Hanzl körde något lättare variant på hemmaplan osv.
Kommentera