1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679921

Sv: Apropå nånting...
Labban: tro de flesta känner samma kring de här. utom några kräsna skrikiga.
en åttondel hade man kunna levt med i flera olika scenario. var väl just hur det blev. vi kämpade inte in i slutet. hade vi fallit på målsnöre och haft nån poäng upp så ok då men nu la vi oss platt och blotta magen. att man gör en iko match 7 mot rögle i ut tåget var väl pricken över iet.

mina tankar om vad som varit mest frustrerande:
-målvakts spel kom upp i bästa fall på godkänd nivå. skulle vara en ny styrka som det absolut inte blev.
-vi var otroligt skadedrabbade men när vi väl ba fullt lag blev inte de nån styrka utan vi spela typ sämre?
-bristen på engagemang. hade ju önskat, oavsett hur infekterat de va att flera olika spelare gav peppande intervjuer eller citat. behövs inte mycket. kan inte bara ligga på lander
-oförmåga att kunna kommunicera. nej en klubb kan inte försöka trösta alla skrikande fans en hel säsong men med tanke på alla jävla turer under denna säsong hade man behövt ha hjälp av nån erfaren kommunikatör. blev ju bara soppa på soppa på soppa. ba ”jaha ante verkar sur när pressen läckte allt å nu har vi ingen klubbchef och oj nu är de uppror i dam laget men hur går de med elit licensen egentligen..” osv osv osv.

tro vi hade kunnat undvika väldigt mycke bara med ett proffesionellt bemötande från laget. allt bara rullade på å där stod vi med matchtröja på och bara hoppades att det nån gång skulle vända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SKRIDSKOSKENAN: Poängmässigt må denna säsong ha matchat förra säsongen men det är nog faan det enda. Målvaktsspel, Special teams och grundspel hade alla gått ner sig från förra säsongen blev bara sämre och sämre under säsongen dessutom. Entusiasmen och kampviljan stod väl Hållander i princip ensamt för. Sällan eller aldrig har jag väl sett ett Timrå lag som ser så totalt ointresserade ut både på och utanför isen. Påminner ungefär om när man gjorde lumpen... i början var de flesta taggade som faan och försökte ha rätt stuk på uniformskepsen men mot slutet så var det Olles brorsa på trekvart.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
SKRIDSKOSKENAN: Jo precis

- Nu lastar jag inte JJ för någonting i hur allt gick. Men Juel hade gjort bra ifrån sig mot Rögle tidigare i serien(bland annat hållit nollan), man hade åtminstone kunnat testa honom. Sen om utfallet hade varit detsamma må så vara. Men det är mer själva grejen att rulla på med samma som jag vänder mig mot.
- Man återgår till firma Dahlén - Hanzl - Pettersson i åttondel 2. Ok?
- Var var OJs speltid? EA som gjort bra från sig på slutet och en av de få som visat vilja på isen fick inte så mycket heller.
- Kan kanske sätta in de heta spelarna i slutet av matchen istället för att rulla på som vanligt. Kedja #1 var ju uppenbarligen het, tror nog man kunna klämma ut lite till ur dem. Kedja #3 och #4 också helt ok att sätta in.
- Synd vi förlorade Hartmann. En sak som inte Ante rår för som jag tror kan ha haft ganska stor påverkan av utgången. Han gjorde några riktigt bra matcher efter jul.

Oavsett hade vi säkert åkt ut ändå, men det är mer sättet som det sker på som gnager. Ewa Lindstrand får ursäkta men jag tror det är nog med bevis för att det är bra med en förändring på ledarsidan.
Kommentera