1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2679926

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Ja eftersom den mentala hälsan uppenbarligen var sprödare än rispapper så hade det här laget inte klarat att stå upp i vare sig ett slutspel eller kval. Såpass jämn är SHL att motivation slår klass alla dar i veckan. Timrå IK 23/24 spelade nån form av alibihockey rent generellt där ingredienser som kamp och desperation saknades
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tack... alibihockey beskriver väldigt bra stora delar av Timrå IK 23/24.
Rätt fascinerande ändå att man lyckas så bra som 8e plats. Tyder ju på att det finns klass i laget när man kan gå på tomgång och ändå bli 8a.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag vill betona att jag på inga sätt vill ta ifrån Ante Karlsson vad han gjort för Timrå IK genom åren. Just det jobbet eller den insatsen är enligt mig omätbar. Kaffe kaka, fyra raka i kvalet mot Djurgården kommer vara vldigt högt på min lista vad gäller mnnesvärda saker som har med Timrå IK tt göra.
Däremot har jag tidigare försökt belysa vad nog dom allra flesta härinne tycker och det är att han inte alls räckt till för just den här gruppen spelare vi haft den här säsongen. Hans kraft och vilja att skapa energi räckte inte till. Tanken var tom. Och ett svagt eller otillräckligt ledarskap i lagidrott får ju inga positiva effekter.

"Dåligt ledarskap sänker effektiviteten

En passiv ledare som drar sig från att ta beslut och undviker att vara närvarande kan också skapa stor otrygghet i gruppen. Särskilt om ledaren inte motiverar och engagerar mot verksamhetens visioner och mål. Medarbetarna blir osäkra på vilket håll de är på väg och hur just deras jobb bidrar till sammanhanget – vilket kan leda till att de själva slutar bry sig och omedvetet sänker sin produktion och effektivitet."
Kommentera