1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581536 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2692500

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Har sett aftonbladets Timrå IK special nu och det gav mycket framtidstro. Kapanen känns stabil och vet vad Timrå IK behöver. Och Jokinen vet också exakt hur han vill att Timrå ska spela. Gillar när han säger "crashing the net" och att vi ska ha en grym forecheck och bra transitions game genom mittzon som t.ex Skellefteå. Men det kräver också att vi har bäst fysik av alla lag. Ska man åka 3 km under en match måste vi åka minst 6 km på träning som han säger. Träningen lär bli stenhård och lyckas det och alla pallar det och vi undviker skador kommer vi att bli väldigt farliga nästa säsong. Jag håller alla tummar och tår jag kan för det. Är väl mest orolig för Dahlen och Emil P vad gäller träningen, men Emil P är ju borta länge och Dahlen gillar ju Jokinen så han lär ge allt förhoppningsvis.

2 breddforwards som nyförvärv är det vi kan räkna med max enligt Kapanen. Vi behöver en center till, speciellt när Emil P är osäker när han kan spela. Och sen har vi Hartmann som de hoppas kan spela i september, men troligen senare. Backsidan är nog spikad när Nässen kommer att presenteras, men där tror jag att man kommer att ta in någon under säsongen om det inte funkar optimalt.

Oliver Kapanen är till 85-90% klar enligt experterna på aftonbladet. Jag hoppas verkligen han kommer för då får vi en mycket spännande spelare med stor potential som säkert kommer att göra många poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Om vi nu bara ser till spelet på isen och lämnar ekonomin, styrelsen, logga på bröstet och flytta arenan ett tag så var det ju mkt som kändes fel nere på isen gångna säsongen. Hemma spelet, special teams, energielöst hos nyckelspelarna etc. etc. och ändå lyckades vi få spela 2 matcher "slutspel". Det känns som att om Jokinen bara lyckas sätta special teams så kan vi få en rolig säsong. Lyckas han sätta allt annat ja då jävlar får FBK, Växjö och SAIK passa sig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: jag tror tvärtom att det här kommer bli skitbra för Dahlen. Och han kommer att gilla det också!
Kommentera